GRAŢIE UNUI AMENDAMENT: Cabana Căprioara intra sub tutela Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a reuşit să obţină Cabana Căprioara de la Ministerul Tineretului şi Sportului în ultimul moment prin intervenţia deputaţilor Carmen Hărău şi Bogdan Ţîmpău

caprioara

La împărţitul patrimoniului imobiliar prin descentralizare, Ministerul Tineretului şi Sporturilor a păstrat Cabana Căprioara, sediul Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Deva şi un hotel din Geoagiu Băi şi au dat Consiliului Judeţean taberele de la Lăpşnic, Brădăţel, Ohaba, Costeşti şi Vaţa. „Cu excepţia celei de la Costeşti, celelalte se află într-o stare destul de avansată de degradare şi în momentul de faţă nu cred că pot fi folosite pentru destinaţia pe care o au. Deputaţii Carmen hărău şi Bogdan Ţîmpău au depus amendamente la legea descentralizării şi Cabana Căprioara se va afa pe lista bunurilor care urmează a fi predate Consiliului Judeţean şi le mulţumesc pe această cale”, a declarat vicepreşedintele Tiberiu Balint.

Tabere şcolare deschise publicului larg

Autorităţile judeţene îşi propun să modernizeze taberele şcolare şi să le deschidă spre toate categoriile de turişti în perioada în care elevii sunt la şcoală pentru a produce venituri care să acopere o parte din cheltuielile de întreţinere.

Tabăra de la Costeşti va avea o destinaţie specială cu ateliere arheologice pentru a susţine proiectul Sarmizegetusa Regia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit