GRAŢIE UNUI AMENDAMENT: Cabana Căprioara intra sub tutela Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a reuşit să obţină Cabana Căprioara de la Ministerul Tineretului şi Sportului în ultimul moment prin intervenţia deputaţilor Carmen Hărău şi Bogdan Ţîmpău

caprioara

La împărţitul patrimoniului imobiliar prin descentralizare, Ministerul Tineretului şi Sporturilor a păstrat Cabana Căprioara, sediul Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Deva şi un hotel din Geoagiu Băi şi au dat Consiliului Judeţean taberele de la Lăpşnic, Brădăţel, Ohaba, Costeşti şi Vaţa. „Cu excepţia celei de la Costeşti, celelalte se află într-o stare destul de avansată de degradare şi în momentul de faţă nu cred că pot fi folosite pentru destinaţia pe care o au. Deputaţii Carmen hărău şi Bogdan Ţîmpău au depus amendamente la legea descentralizării şi Cabana Căprioara se va afa pe lista bunurilor care urmează a fi predate Consiliului Judeţean şi le mulţumesc pe această cale”, a declarat vicepreşedintele Tiberiu Balint.

Tabere şcolare deschise publicului larg

Autorităţile judeţene îşi propun să modernizeze taberele şcolare şi să le deschidă spre toate categoriile de turişti în perioada în care elevii sunt la şcoală pentru a produce venituri care să acopere o parte din cheltuielile de întreţinere.

Tabăra de la Costeşti va avea o destinaţie specială cu ateliere arheologice pentru a susţine proiectul Sarmizegetusa Regia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi