GRAŢIE UNUI AMENDAMENT: Cabana Căprioara intra sub tutela Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a reuşit să obţină Cabana Căprioara de la Ministerul Tineretului şi Sportului în ultimul moment prin intervenţia deputaţilor Carmen Hărău şi Bogdan Ţîmpău

caprioara

La împărţitul patrimoniului imobiliar prin descentralizare, Ministerul Tineretului şi Sporturilor a păstrat Cabana Căprioara, sediul Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Deva şi un hotel din Geoagiu Băi şi au dat Consiliului Judeţean taberele de la Lăpşnic, Brădăţel, Ohaba, Costeşti şi Vaţa. „Cu excepţia celei de la Costeşti, celelalte se află într-o stare destul de avansată de degradare şi în momentul de faţă nu cred că pot fi folosite pentru destinaţia pe care o au. Deputaţii Carmen hărău şi Bogdan Ţîmpău au depus amendamente la legea descentralizării şi Cabana Căprioara se va afa pe lista bunurilor care urmează a fi predate Consiliului Judeţean şi le mulţumesc pe această cale”, a declarat vicepreşedintele Tiberiu Balint.

Tabere şcolare deschise publicului larg

Autorităţile judeţene îşi propun să modernizeze taberele şcolare şi să le deschidă spre toate categoriile de turişti în perioada în care elevii sunt la şcoală pentru a produce venituri care să acopere o parte din cheltuielile de întreţinere.

Tabăra de la Costeşti va avea o destinaţie specială cu ateliere arheologice pentru a susţine proiectul Sarmizegetusa Regia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști