Festival de muzică electro, pe malul lacului Cinciş

Tinerii pasionaţi de muzica electro underground, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la prima ediţie a festivalului, pentru o porţie de distracţie în aer liber 

djPasionaţii de muzica electro, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la Cinciş Summer Fest, eveniment aflat la prima ediţie, pentru trei zile de distracţie.

Muzică la maximum şi activităţi de zi

Vineri după amiază se va da startul la concerte, pe perioada festivalului fiind invitaţi să participe peste 20 de artişti reprezentativi, dar şi debutanţi ai genurilor dubstep, hip hop, drum‘n’bass sau reggae. Cinciş Summer Fest este organizat de High Kulture, un grup de tineri cu iniţiativă din Timişoara şi Societatea DAO din Hunedoara. Pe lângă muzică la maximum şi bălăceală, pentru paticipanţi au fost puse la punct şi alte activităţi. Cei pasionaţi de muzică şi DJ, pot să încerce scratchingul cu High Kulture, iar percuţioniştii pot lua lecţii de la Astronaut Kru. De asemenea, cei telentaţi la desen pot să exerseze graffiti cu Nego de la TripSus.afish (daca trebuie)

Cei care se înscriu ca voluntari sunt aşteptaţi să de o mână de ajutor la ecologizarea lacului. „Aşteptăm în jur de 500 de persoane pentru această primă ediţie. Vrem ca acest festival să fie unul reprezentativ pentru judeţul Hunedoara, promovând atât zona turistică a lacului Cinciş, cât şi muzica electronică underground”, spune Bogdan Leucuţa, preşedinte al DAO Hunedoara.

Cazare, între 15 şi 25 de lei

Tinerii sunt aşteptaţi cu o varietate de produse culinare pentru toate gusturile, şi o ofertă variată de băuturi de sezon, de la cele naturale din fructe, la cele alcoolice. Cazarea se poate face la căsuţă sau la cort, la preţul de 25 de lei locul în căsuţă sau 15 lei pentru cort, pe noapte. Intrarea la concerte va costa 10 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele trei zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute