Festival de muzică electro, pe malul lacului Cinciş

Tinerii pasionaţi de muzica electro underground, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la prima ediţie a festivalului, pentru o porţie de distracţie în aer liber 

djPasionaţii de muzica electro, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la Cinciş Summer Fest, eveniment aflat la prima ediţie, pentru trei zile de distracţie.

Muzică la maximum şi activităţi de zi

Vineri după amiază se va da startul la concerte, pe perioada festivalului fiind invitaţi să participe peste 20 de artişti reprezentativi, dar şi debutanţi ai genurilor dubstep, hip hop, drum‘n’bass sau reggae. Cinciş Summer Fest este organizat de High Kulture, un grup de tineri cu iniţiativă din Timişoara şi Societatea DAO din Hunedoara. Pe lângă muzică la maximum şi bălăceală, pentru paticipanţi au fost puse la punct şi alte activităţi. Cei pasionaţi de muzică şi DJ, pot să încerce scratchingul cu High Kulture, iar percuţioniştii pot lua lecţii de la Astronaut Kru. De asemenea, cei telentaţi la desen pot să exerseze graffiti cu Nego de la TripSus.afish (daca trebuie)

Cei care se înscriu ca voluntari sunt aşteptaţi să de o mână de ajutor la ecologizarea lacului. „Aşteptăm în jur de 500 de persoane pentru această primă ediţie. Vrem ca acest festival să fie unul reprezentativ pentru judeţul Hunedoara, promovând atât zona turistică a lacului Cinciş, cât şi muzica electronică underground”, spune Bogdan Leucuţa, preşedinte al DAO Hunedoara.

Cazare, între 15 şi 25 de lei

Tinerii sunt aşteptaţi cu o varietate de produse culinare pentru toate gusturile, şi o ofertă variată de băuturi de sezon, de la cele naturale din fructe, la cele alcoolice. Cazarea se poate face la căsuţă sau la cort, la preţul de 25 de lei locul în căsuţă sau 15 lei pentru cort, pe noapte. Intrarea la concerte va costa 10 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele trei zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva