Festival de muzică electro, pe malul lacului Cinciş

Tinerii pasionaţi de muzica electro underground, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la prima ediţie a festivalului, pentru o porţie de distracţie în aer liber 

djPasionaţii de muzica electro, libertate, apă şi soare sunt invitaţi la Cinciş Summer Fest, eveniment aflat la prima ediţie, pentru trei zile de distracţie.

Muzică la maximum şi activităţi de zi

Vineri după amiază se va da startul la concerte, pe perioada festivalului fiind invitaţi să participe peste 20 de artişti reprezentativi, dar şi debutanţi ai genurilor dubstep, hip hop, drum‘n’bass sau reggae. Cinciş Summer Fest este organizat de High Kulture, un grup de tineri cu iniţiativă din Timişoara şi Societatea DAO din Hunedoara. Pe lângă muzică la maximum şi bălăceală, pentru paticipanţi au fost puse la punct şi alte activităţi. Cei pasionaţi de muzică şi DJ, pot să încerce scratchingul cu High Kulture, iar percuţioniştii pot lua lecţii de la Astronaut Kru. De asemenea, cei telentaţi la desen pot să exerseze graffiti cu Nego de la TripSus.afish (daca trebuie)

Cei care se înscriu ca voluntari sunt aşteptaţi să de o mână de ajutor la ecologizarea lacului. „Aşteptăm în jur de 500 de persoane pentru această primă ediţie. Vrem ca acest festival să fie unul reprezentativ pentru judeţul Hunedoara, promovând atât zona turistică a lacului Cinciş, cât şi muzica electronică underground”, spune Bogdan Leucuţa, preşedinte al DAO Hunedoara.

Cazare, între 15 şi 25 de lei

Tinerii sunt aşteptaţi cu o varietate de produse culinare pentru toate gusturile, şi o ofertă variată de băuturi de sezon, de la cele naturale din fructe, la cele alcoolice. Cazarea se poate face la căsuţă sau la cort, la preţul de 25 de lei locul în căsuţă sau 15 lei pentru cort, pe noapte. Intrarea la concerte va costa 10 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele trei zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia