Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat la „Dansez pentru tine” îşi încearcă norocul în Anglia

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

De mai bine de un an  Ella Dumitru, fosta câştigătoare de la “Dansez pentru tine” a plecat de acasă şi încearcă să se descurce pe cont propriu. Recent, tânăra de 20 de ani a ajuns în Anglia, unde a lucrat şi îşi doreşte să studieze. “Sunt în Anglia. Am lucrat până acum în Northampton, dar vreau sa schimb aerul. M-aş îndrepta timid, dar sigur, către Londra, unde sunt mai multe oportunităţi şi aş vrea să studiez terenul pentru facultate”, a povestit Ella.

În urmă cu un an, Ella  a susţinut examenele la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, însă nu a fost admisă pe locurile bugetate ale facultăţii. Anul trecut, înainte de a se prezenta la examenele de la UNATC Bucureşti, Ella şi-a chemat părinţii în judecată şi le-a cerut acestora 80.000 de lei, pentru a se putea întreţine în cazul în care va fi admisă la universitate. A renunţat între timp la proces şi la pretenţiile sale asupra unei părţi din premiul de la „Dansez pentru tine”.

Ella Dumitru are o poveste de viaţă emoţionantă. Mama ei a rămas imobilizată la pat, de aproape 14 ani, după ce fusese înjunghiată în coloana vertebrală de fostul ei soţ, care este tatăl natural al tinerei. Sorin, actualul soţ al Simonei Dumitru, a ajuns în stare gravă în spital, în 2010, după ce bunicul Ellei, fost condamnat pentru omor, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a intrat în casa din Hunedoara unde locuia Ella cu familia şi l-a stropit pe tatăl vitreg al Ellei cu acid sulfuric, iar pe bunica ei a lovit-o cu un topor în ceafă, rănind-o grav. Agresorul se află în prezent după gratii, fiind condamnat la 10 ani de închisoare.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital