Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat la „Dansez pentru tine” îşi încearcă norocul în Anglia

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

De mai bine de un an  Ella Dumitru, fosta câştigătoare de la “Dansez pentru tine” a plecat de acasă şi încearcă să se descurce pe cont propriu. Recent, tânăra de 20 de ani a ajuns în Anglia, unde a lucrat şi îşi doreşte să studieze. “Sunt în Anglia. Am lucrat până acum în Northampton, dar vreau sa schimb aerul. M-aş îndrepta timid, dar sigur, către Londra, unde sunt mai multe oportunităţi şi aş vrea să studiez terenul pentru facultate”, a povestit Ella.

În urmă cu un an, Ella  a susţinut examenele la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, însă nu a fost admisă pe locurile bugetate ale facultăţii. Anul trecut, înainte de a se prezenta la examenele de la UNATC Bucureşti, Ella şi-a chemat părinţii în judecată şi le-a cerut acestora 80.000 de lei, pentru a se putea întreţine în cazul în care va fi admisă la universitate. A renunţat între timp la proces şi la pretenţiile sale asupra unei părţi din premiul de la „Dansez pentru tine”.

Ella Dumitru are o poveste de viaţă emoţionantă. Mama ei a rămas imobilizată la pat, de aproape 14 ani, după ce fusese înjunghiată în coloana vertebrală de fostul ei soţ, care este tatăl natural al tinerei. Sorin, actualul soţ al Simonei Dumitru, a ajuns în stare gravă în spital, în 2010, după ce bunicul Ellei, fost condamnat pentru omor, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a intrat în casa din Hunedoara unde locuia Ella cu familia şi l-a stropit pe tatăl vitreg al Ellei cu acid sulfuric, iar pe bunica ei a lovit-o cu un topor în ceafă, rănind-o grav. Agresorul se află în prezent după gratii, fiind condamnat la 10 ani de închisoare.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei