Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat la „Dansez pentru tine” îşi încearcă norocul în Anglia

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

Ella Dumitru a căştigat marele premiu la Dansez pentru tine în 2010

De mai bine de un an  Ella Dumitru, fosta câştigătoare de la “Dansez pentru tine” a plecat de acasă şi încearcă să se descurce pe cont propriu. Recent, tânăra de 20 de ani a ajuns în Anglia, unde a lucrat şi îşi doreşte să studieze. “Sunt în Anglia. Am lucrat până acum în Northampton, dar vreau sa schimb aerul. M-aş îndrepta timid, dar sigur, către Londra, unde sunt mai multe oportunităţi şi aş vrea să studiez terenul pentru facultate”, a povestit Ella.

În urmă cu un an, Ella  a susţinut examenele la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, însă nu a fost admisă pe locurile bugetate ale facultăţii. Anul trecut, înainte de a se prezenta la examenele de la UNATC Bucureşti, Ella şi-a chemat părinţii în judecată şi le-a cerut acestora 80.000 de lei, pentru a se putea întreţine în cazul în care va fi admisă la universitate. A renunţat între timp la proces şi la pretenţiile sale asupra unei părţi din premiul de la „Dansez pentru tine”.

Ella Dumitru are o poveste de viaţă emoţionantă. Mama ei a rămas imobilizată la pat, de aproape 14 ani, după ce fusese înjunghiată în coloana vertebrală de fostul ei soţ, care este tatăl natural al tinerei. Sorin, actualul soţ al Simonei Dumitru, a ajuns în stare gravă în spital, în 2010, după ce bunicul Ellei, fost condamnat pentru omor, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a intrat în casa din Hunedoara unde locuia Ella cu familia şi l-a stropit pe tatăl vitreg al Ellei cu acid sulfuric, iar pe bunica ei a lovit-o cu un topor în ceafă, rănind-o grav. Agresorul se află în prezent după gratii, fiind condamnat la 10 ani de închisoare.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”