E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

În ultima ispravă, „civitaşii” au surprins o maşină a Poliţiei Locale Deva parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi. „Handicapul” poliţiştilor în a respecta legea a fost sancţionat de Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale   

civitas politia locala

Grupul „Civitas” a pornit la drum cu mult entuziasm şi puţine izbânzi notabile. Nu ştiu cum, dar la început părea că trag mereu pe alături. Cu timpul, Grupul a câştigat experienţă şi „civitaşii” au devenit o voce semnificativă în viaţa cetăţii. Ştăbărimea leneşă are toate motivele să se îngrijoreze ori să se pună pe treabă.

Cu ochii pe ei

O imagine postată de pagina de facebook a Grupului CIVITAS surprinde un autovehicul aparţinând Poliţiei Locale Deva parcat nelegal pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Poliţiştii s-au scos cu o povestioară cam fantezistă şi greu de demonstrat că-i fabulatorie, însă nu au scăpat de sancţiuni.

„S-a întâmplat în data de 16 februarie, în jurul orei 11. Am cerut explicaţii de la echipajul care a parcat acolo. Mi-au zis că surprinseseră un hoţ de buzunare care acţiona în zonă şi au parcat în grabă ca să nu le scape. Au fost nevoiţi să acţioneze rapid şi nu au staţionat mai mult de 15 minute. Conducătorul autovehiculului a fost sancţionat cu două puncte amendă şi două puncte penalizare”, a declarat Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale Deva.

Cel mai important aspect din această poveste e că Grupul CIVITAS a pus în mişcare „organele” care se vor gândi de două ori înainte să calce pe bec. Pentru că CIVITAS e peste tot… (Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

  1. ghita

    Sa ne demonstreze ca la ora aceea si minutul acela acel echipaj au prins hotul.concret cu acte.restul sunt fantezii!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani