E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

În ultima ispravă, „civitaşii” au surprins o maşină a Poliţiei Locale Deva parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi. „Handicapul” poliţiştilor în a respecta legea a fost sancţionat de Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale   

civitas politia locala

Grupul „Civitas” a pornit la drum cu mult entuziasm şi puţine izbânzi notabile. Nu ştiu cum, dar la început părea că trag mereu pe alături. Cu timpul, Grupul a câştigat experienţă şi „civitaşii” au devenit o voce semnificativă în viaţa cetăţii. Ştăbărimea leneşă are toate motivele să se îngrijoreze ori să se pună pe treabă.

Cu ochii pe ei

O imagine postată de pagina de facebook a Grupului CIVITAS surprinde un autovehicul aparţinând Poliţiei Locale Deva parcat nelegal pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Poliţiştii s-au scos cu o povestioară cam fantezistă şi greu de demonstrat că-i fabulatorie, însă nu au scăpat de sancţiuni.

„S-a întâmplat în data de 16 februarie, în jurul orei 11. Am cerut explicaţii de la echipajul care a parcat acolo. Mi-au zis că surprinseseră un hoţ de buzunare care acţiona în zonă şi au parcat în grabă ca să nu le scape. Au fost nevoiţi să acţioneze rapid şi nu au staţionat mai mult de 15 minute. Conducătorul autovehiculului a fost sancţionat cu două puncte amendă şi două puncte penalizare”, a declarat Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale Deva.

Cel mai important aspect din această poveste e că Grupul CIVITAS a pus în mişcare „organele” care se vor gândi de două ori înainte să calce pe bec. Pentru că CIVITAS e peste tot… (Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

  1. ghita

    Sa ne demonstreze ca la ora aceea si minutul acela acel echipaj au prins hotul.concret cu acte.restul sunt fantezii!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara