E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

În ultima ispravă, „civitaşii” au surprins o maşină a Poliţiei Locale Deva parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi. „Handicapul” poliţiştilor în a respecta legea a fost sancţionat de Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale   

civitas politia locala

Grupul „Civitas” a pornit la drum cu mult entuziasm şi puţine izbânzi notabile. Nu ştiu cum, dar la început părea că trag mereu pe alături. Cu timpul, Grupul a câştigat experienţă şi „civitaşii” au devenit o voce semnificativă în viaţa cetăţii. Ştăbărimea leneşă are toate motivele să se îngrijoreze ori să se pună pe treabă.

Cu ochii pe ei

O imagine postată de pagina de facebook a Grupului CIVITAS surprinde un autovehicul aparţinând Poliţiei Locale Deva parcat nelegal pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Poliţiştii s-au scos cu o povestioară cam fantezistă şi greu de demonstrat că-i fabulatorie, însă nu au scăpat de sancţiuni.

„S-a întâmplat în data de 16 februarie, în jurul orei 11. Am cerut explicaţii de la echipajul care a parcat acolo. Mi-au zis că surprinseseră un hoţ de buzunare care acţiona în zonă şi au parcat în grabă ca să nu le scape. Au fost nevoiţi să acţioneze rapid şi nu au staţionat mai mult de 15 minute. Conducătorul autovehiculului a fost sancţionat cu două puncte amendă şi două puncte penalizare”, a declarat Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale Deva.

Cel mai important aspect din această poveste e că Grupul CIVITAS a pus în mişcare „organele” care se vor gândi de două ori înainte să calce pe bec. Pentru că CIVITAS e peste tot… (Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

  1. ghita

    Sa ne demonstreze ca la ora aceea si minutul acela acel echipaj au prins hotul.concret cu acte.restul sunt fantezii!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa