Distincţii. Deva se mândreşte cu unii dintre cei mai buni pianişti din ţară

Elevii de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva au câştigat primele locuri la “Concursul de pian pentru clasele 0-VIII” Klavier Art, desfăşurat sâmbătă la Petroşani

Mircea Logojan

Sebastian Balan

Premiul I şi Marele Premiu la “Concursul de pian pentru clasele 0-VIII” intitulat Klavier Art, au fost decernate elevilor de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva. Manifestarea aflată la cea de-a treia ediţie a avut loc sâmbătă la Petroşani. La concurs au participat un număr de 33 de elevi din Bucureşti, Târgu-Jiu, Gheorghieni, Deva, Hunedoara şi Petroşani.
Patru premianţi
Dintre cei patru elevi ce au reprezentat Liceul de Arte din Deva, s-au remarcat Mircea Logojan, din clasa a VIII-a, care a câştigat Premiul I şi Marele Premiu decernat în urma participării în Gala Laureaţilor şi Sebastian Bălan, elev în clasa a II-a, care a fost răsplătit cu Premiul I şi participare în Gala Laureaţilor. Ambii câştigători au fost pregătiţi de profesoara Doina Ona. Cu menţiune au fost premiate şi elevele Dariana Mariş din clasa a treia şi Sara Nimirceag, din clasa a patra. Juriul a fost alcătuit din pianişti şi profesori de la Universitatea Naţională de Muzică şi Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” din Bucureşti şi de la Şcoala gimnazială“I.G.Duca” din Petroşani. Tuturor profesorilor participanţi le-au fost înmânate diplome de excelenţă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”