Deschis şi în weekend. Program prelungit la Evidenţa Populaţiei

 

carteDevenii care trebuie să îşi preschimbe cărţile de identitate în preajma alegerilor europarlamentare sunt informaţi de către Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva – Serviciul Evidența Persoanelor că programul de lucru cu publicul va fi modificat. Astfel, în săptămâna premergătoare alegerilor, Biroul de primiri şi eliberări acte va funcţiona astfel: de luni până vineri între orele 8 şi 16.30, excepţie făcând ziua de miercuri când va fi la deschis până la ora 18.30. De asemenea, sâmbătă 24 mai, orarul de funcţionare va fi între orele 8 şi 16, iar duminica, în ziua alegerilor, programul de lucru cu publicul este deschis de la ora 8 la ora 21.

Depunerea actelor pentru a obţine Cartea de identitate (CI) şi Cartea de identitate provizorie (CIP) se face la la Serviciul Evidența Persoanelor, situat în municipiul Deva, str.1 Decembrie, nr.12 ( vis-à-vis de statuia lui Traian ), după următorul program: luni – vineri, între orele 8 şi 16.30, iar miercuri de la ora 8 la 18.30.  Contravaloarea actelor de identitate se achită la Serviciul Impozite şi Taxe Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara