Deschis şi în weekend. Program prelungit la Evidenţa Populaţiei

 

carteDevenii care trebuie să îşi preschimbe cărţile de identitate în preajma alegerilor europarlamentare sunt informaţi de către Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva – Serviciul Evidența Persoanelor că programul de lucru cu publicul va fi modificat. Astfel, în săptămâna premergătoare alegerilor, Biroul de primiri şi eliberări acte va funcţiona astfel: de luni până vineri între orele 8 şi 16.30, excepţie făcând ziua de miercuri când va fi la deschis până la ora 18.30. De asemenea, sâmbătă 24 mai, orarul de funcţionare va fi între orele 8 şi 16, iar duminica, în ziua alegerilor, programul de lucru cu publicul este deschis de la ora 8 la ora 21.

Depunerea actelor pentru a obţine Cartea de identitate (CI) şi Cartea de identitate provizorie (CIP) se face la la Serviciul Evidența Persoanelor, situat în municipiul Deva, str.1 Decembrie, nr.12 ( vis-à-vis de statuia lui Traian ), după următorul program: luni – vineri, între orele 8 şi 16.30, iar miercuri de la ora 8 la 18.30.  Contravaloarea actelor de identitate se achită la Serviciul Impozite şi Taxe Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”