De sezon. Ouăle şi carnea de miel, luate la verificat

MAIN carne mielPieţele şi magazinele din Valea Jiului au fost luate la puricat în cadrul unei acţiuni desfăşurate de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Hunedoara, împreună cu inspectorii de la Protecţia Consumatorului şi agenţi de poliţie

Chiar dacă nu s-au descoperit nereguli grave, deficienţe tot au fost semnalate, iar reprezentanţii Direcţiei Sanitar – Veterinare au aplicat 4 avertismente şi 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Potrivit organelor de control, cele mai frecvente abateri au fost legate de nerespectarea condiţiilor de igienă, precum şi lipsa graficelor de temperatură  sau temperatura improprie de păstrare a produselor expuse spre comercializare. Au fost verificate toate produselor expuse spre vânzare, dar au fost vizate în mod special ouăle şi carnea de miel.  În judeţul Hunedoara sunt amenajate 10 centre de sacrificare a mieilor, trei dintre acestea fiind în Valea Jiului.

 

Comentarii FB

comentarii




One thought on “De sezon. Ouăle şi carnea de miel, luate la verificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului