De Dragobete. Îndrăgostiţii îşi zăvorăsc dragostea prin lacăte pe “Podul Iubirii”

Astăzi, cuplurile sunt invitate la Hunedoara, unde va fi inaugurat  primul Pod al Iubirii din judeţ, pentru a-şi pecetlui iubirea într-un mod inedit

lacateÎndrăgostiţii sunt invitaţi astăzi, de Dragobete să îşi pecetluiască iubirea într-un mod inedit, prin lacăte zăvorâte pe Podul Iubirii. Evenimentul va avea loc pe “Podul Iubirii” (de lângă restaurantul Corviniana) din Hunedoara, iar cheiţele vor fi aruncate în apele râului Cerna. Astfel, iubirea lor va rămâne veşnic ferecată, iar lacătul rămâne mărturie peste timp, că o poveste de dragoste a fost pecetluită în acel loc.

Premiu special pentru toţi participanţii

Cuplurile care îşi vor  încuia lacătele dragostei pe pod, între orele 12:30-15:30 sunt înscrise automat în concursul “Iubește de Dragobete” , care are ca premiu special o cină romantincă. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi. De asemenea, toate cuplurile prezente în intervalul orar menţionat vor primi ca premiu special o intrare gratuită la Bazinul de Înot şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Obiceiul pecetlurii dragostei prin lacăte zăvorâte pe pod este întâlnit în toate marile oraşe ale lumii, de la Paris la Tel Aviv şi de la Sydney la Seul. Tinerii îndragostiţi agaţă lacăte pe cele mai faimoase poduri din oraş, după care aruncă cheia, drept dovadă a iubirii puternice ce îi leagă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României