De Dragobete. Îndrăgostiţii îşi zăvorăsc dragostea prin lacăte pe “Podul Iubirii”

Astăzi, cuplurile sunt invitate la Hunedoara, unde va fi inaugurat  primul Pod al Iubirii din judeţ, pentru a-şi pecetlui iubirea într-un mod inedit

lacateÎndrăgostiţii sunt invitaţi astăzi, de Dragobete să îşi pecetluiască iubirea într-un mod inedit, prin lacăte zăvorâte pe Podul Iubirii. Evenimentul va avea loc pe “Podul Iubirii” (de lângă restaurantul Corviniana) din Hunedoara, iar cheiţele vor fi aruncate în apele râului Cerna. Astfel, iubirea lor va rămâne veşnic ferecată, iar lacătul rămâne mărturie peste timp, că o poveste de dragoste a fost pecetluită în acel loc.

Premiu special pentru toţi participanţii

Cuplurile care îşi vor  încuia lacătele dragostei pe pod, între orele 12:30-15:30 sunt înscrise automat în concursul “Iubește de Dragobete” , care are ca premiu special o cină romantincă. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi. De asemenea, toate cuplurile prezente în intervalul orar menţionat vor primi ca premiu special o intrare gratuită la Bazinul de Înot şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Obiceiul pecetlurii dragostei prin lacăte zăvorâte pe pod este întâlnit în toate marile oraşe ale lumii, de la Paris la Tel Aviv şi de la Sydney la Seul. Tinerii îndragostiţi agaţă lacăte pe cele mai faimoase poduri din oraş, după care aruncă cheia, drept dovadă a iubirii puternice ce îi leagă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor         Cum a fost celebrată Ziua Națională a României în Hunedoara         A murit medicul Dan Adrian Magheru         21 de polițiști au fost avansați în grad