De Dragobete. Îndrăgostiţii îşi zăvorăsc dragostea prin lacăte pe “Podul Iubirii”

Astăzi, cuplurile sunt invitate la Hunedoara, unde va fi inaugurat  primul Pod al Iubirii din judeţ, pentru a-şi pecetlui iubirea într-un mod inedit

lacateÎndrăgostiţii sunt invitaţi astăzi, de Dragobete să îşi pecetluiască iubirea într-un mod inedit, prin lacăte zăvorâte pe Podul Iubirii. Evenimentul va avea loc pe “Podul Iubirii” (de lângă restaurantul Corviniana) din Hunedoara, iar cheiţele vor fi aruncate în apele râului Cerna. Astfel, iubirea lor va rămâne veşnic ferecată, iar lacătul rămâne mărturie peste timp, că o poveste de dragoste a fost pecetluită în acel loc.

Premiu special pentru toţi participanţii

Cuplurile care îşi vor  încuia lacătele dragostei pe pod, între orele 12:30-15:30 sunt înscrise automat în concursul “Iubește de Dragobete” , care are ca premiu special o cină romantincă. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi. De asemenea, toate cuplurile prezente în intervalul orar menţionat vor primi ca premiu special o intrare gratuită la Bazinul de Înot şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Obiceiul pecetlurii dragostei prin lacăte zăvorâte pe pod este întâlnit în toate marile oraşe ale lumii, de la Paris la Tel Aviv şi de la Sydney la Seul. Tinerii îndragostiţi agaţă lacăte pe cele mai faimoase poduri din oraş, după care aruncă cheia, drept dovadă a iubirii puternice ce îi leagă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj