De Dragobete. Îndrăgostiţii îşi zăvorăsc dragostea prin lacăte pe “Podul Iubirii”

Astăzi, cuplurile sunt invitate la Hunedoara, unde va fi inaugurat  primul Pod al Iubirii din judeţ, pentru a-şi pecetlui iubirea într-un mod inedit

lacateÎndrăgostiţii sunt invitaţi astăzi, de Dragobete să îşi pecetluiască iubirea într-un mod inedit, prin lacăte zăvorâte pe Podul Iubirii. Evenimentul va avea loc pe “Podul Iubirii” (de lângă restaurantul Corviniana) din Hunedoara, iar cheiţele vor fi aruncate în apele râului Cerna. Astfel, iubirea lor va rămâne veşnic ferecată, iar lacătul rămâne mărturie peste timp, că o poveste de dragoste a fost pecetluită în acel loc.

Premiu special pentru toţi participanţii

Cuplurile care îşi vor  încuia lacătele dragostei pe pod, între orele 12:30-15:30 sunt înscrise automat în concursul “Iubește de Dragobete” , care are ca premiu special o cină romantincă. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi. De asemenea, toate cuplurile prezente în intervalul orar menţionat vor primi ca premiu special o intrare gratuită la Bazinul de Înot şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Obiceiul pecetlurii dragostei prin lacăte zăvorâte pe pod este întâlnit în toate marile oraşe ale lumii, de la Paris la Tel Aviv şi de la Sydney la Seul. Tinerii îndragostiţi agaţă lacăte pe cele mai faimoase poduri din oraş, după care aruncă cheia, drept dovadă a iubirii puternice ce îi leagă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic