Gigi Becali, dator vândut la…Tiberiu Iacob-Ridzi

Firme de renume altădată, care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Petroşani, sunt cu sabia executării silite deasupra capului din cauza datoriilor acumulate la plata taxelor şi impozitelor locale.

primaria-petrosani-1Pe lângă latifundiarul Gigi Becali, care, din cauza unui bloc cumpărat în Petroşani de fundaţia care îi poartă numele, este la un pas de executare silită, o mulţime de alte societăţi comerciale sunt datoare la bugetul local. Firmele în cauză nu şi-au plătit dările aferente, aşa că pe numele lor au fost emise titluri executorii. Cea mai mare restanţă o înregistrează firma Servmin, care, cu ani în urmă, asigura hrana caldă a minerilor din Valea Jiului. Societatea are de plată aproximativ 1,5 milioane de lei. De asemenea, Venta Petroşani are de achitat 461.000 de lei, în timp ce Socom trebuie să achite restanţe de 682.000 de lei. În topul datornicilor se află şi una dintre societăţile controlate de omul de afaceri Alin Simota, respectiv Simar Comimpex, cu o datorie calculată la 278.000 de lei. De asemnea, Fundaţia „George Becali”, proprietarul unui imobildin Petroşani, a adunat restanţe la impozitul pe clădiri de 320.000 de lei. Din această cauză, inspectorii locali de la Petroşani au pus sechestru asigurător pe clădirea deţinută de Fundaţia Becali, asta după ce au trimis, fără rezultat, zeci de somaţii de plată. Dacă latifundiarul nu îşi va achita restanţa, blocul ar putea fi scos la licitaţie publică în această primăvară.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara