Gigi Becali, dator vândut la…Tiberiu Iacob-Ridzi

Firme de renume altădată, care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Petroşani, sunt cu sabia executării silite deasupra capului din cauza datoriilor acumulate la plata taxelor şi impozitelor locale.

primaria-petrosani-1Pe lângă latifundiarul Gigi Becali, care, din cauza unui bloc cumpărat în Petroşani de fundaţia care îi poartă numele, este la un pas de executare silită, o mulţime de alte societăţi comerciale sunt datoare la bugetul local. Firmele în cauză nu şi-au plătit dările aferente, aşa că pe numele lor au fost emise titluri executorii. Cea mai mare restanţă o înregistrează firma Servmin, care, cu ani în urmă, asigura hrana caldă a minerilor din Valea Jiului. Societatea are de plată aproximativ 1,5 milioane de lei. De asemenea, Venta Petroşani are de achitat 461.000 de lei, în timp ce Socom trebuie să achite restanţe de 682.000 de lei. În topul datornicilor se află şi una dintre societăţile controlate de omul de afaceri Alin Simota, respectiv Simar Comimpex, cu o datorie calculată la 278.000 de lei. De asemnea, Fundaţia „George Becali”, proprietarul unui imobildin Petroşani, a adunat restanţe la impozitul pe clădiri de 320.000 de lei. Din această cauză, inspectorii locali de la Petroşani au pus sechestru asigurător pe clădirea deţinută de Fundaţia Becali, asta după ce au trimis, fără rezultat, zeci de somaţii de plată. Dacă latifundiarul nu îşi va achita restanţa, blocul ar putea fi scos la licitaţie publică în această primăvară.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu