Gigi Becali, dator vândut la…Tiberiu Iacob-Ridzi

Firme de renume altădată, care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Petroşani, sunt cu sabia executării silite deasupra capului din cauza datoriilor acumulate la plata taxelor şi impozitelor locale.

primaria-petrosani-1Pe lângă latifundiarul Gigi Becali, care, din cauza unui bloc cumpărat în Petroşani de fundaţia care îi poartă numele, este la un pas de executare silită, o mulţime de alte societăţi comerciale sunt datoare la bugetul local. Firmele în cauză nu şi-au plătit dările aferente, aşa că pe numele lor au fost emise titluri executorii. Cea mai mare restanţă o înregistrează firma Servmin, care, cu ani în urmă, asigura hrana caldă a minerilor din Valea Jiului. Societatea are de plată aproximativ 1,5 milioane de lei. De asemenea, Venta Petroşani are de achitat 461.000 de lei, în timp ce Socom trebuie să achite restanţe de 682.000 de lei. În topul datornicilor se află şi una dintre societăţile controlate de omul de afaceri Alin Simota, respectiv Simar Comimpex, cu o datorie calculată la 278.000 de lei. De asemnea, Fundaţia „George Becali”, proprietarul unui imobildin Petroşani, a adunat restanţe la impozitul pe clădiri de 320.000 de lei. Din această cauză, inspectorii locali de la Petroşani au pus sechestru asigurător pe clădirea deţinută de Fundaţia Becali, asta după ce au trimis, fără rezultat, zeci de somaţii de plată. Dacă latifundiarul nu îşi va achita restanţa, blocul ar putea fi scos la licitaţie publică în această primăvară.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj