Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

Reprezentanții companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) vor fi prezenți luni, la Petrila, la o întâlnire cu antreprenorii din localitate și din Valea Jiului pentru a discuta despre cele mai bune strategii pentru dezvoltarea orașului și zonei

 

 

 

La eveniment sunt invitați oamenii de afaceri care desfășoară activități economice în orașul Petrila și în Valea Jiului, indiferent de dimensiunea afacerii sau de domeniul de activitate, întâlnirea cu experții PwC fiind dedicată mediului de afaceri.

Strategia de dezvoltare

PwC este compania de consultanță agreată și contractată de Comisia Europeană, care va scrie viitoarele proiecte de dezvoltare intracomunitară pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Văii Jiului în perioada 2012 – 2027. Întâlnirea va avea loc la sala de ședințe a Consiliului Local de la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila, începând cu ora 14:30. „Această întâlnire este organizată pentru ca oamenii de afaceri să poată să își spună punctul de vedere privind problemele cu care se confruntă și să-și exprime ideile și viziunea cu privire la viitorul localității și al Văii Jiului, în ceea ce privește mediul de afaceri din Valea Jiului și posibilitatea implementării viitoarelor proiecte finanțate de Uniunea Europeană în exercițiul financiar 2021-2027, în cadrul ”Platformei zonelor carbonifere aflate în tranziție”, din care Valea Jiului face parte”, susține primarul Petrilei, Vasile Jurca.

Discuții și la Petroșani

Reprezentanții Pwc au avut o întâlnire săptămâna trecută cu conducerea Primăriei Petroșani, la care s-a discutat despre situația economică actuală a Văii Jiului și despre proiectele care ar putea revitaliza zona din punct de vedere economic. “Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului este necesară pentru a putea fi accesate fonduri europene pe exercițiul financiar următor și, de asemenea, foarte utilă pentru a putea fi înființată ITI – Investiție Teritorială Integrată în Valea Jiului, un lucru care ar aduce un mare avantaj firmelor din Valea Jiului și autorităților locale în ceea ce privește accesarea fondurilor europene”, a declarat, după întâlnirea cu experții PwC, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

PricewaterhouseCoopers este o reţea globală de firme prezentă în 158 de ţări, cu peste 236.000 de specialişti care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

  1. Valea Jiului

    Au mai fost discutii pentru dezvoltarea Vaii Jiului in ani electorali si nu sa facut nimic .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit