Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

Reprezentanții companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) vor fi prezenți luni, la Petrila, la o întâlnire cu antreprenorii din localitate și din Valea Jiului pentru a discuta despre cele mai bune strategii pentru dezvoltarea orașului și zonei

 

 

 

La eveniment sunt invitați oamenii de afaceri care desfășoară activități economice în orașul Petrila și în Valea Jiului, indiferent de dimensiunea afacerii sau de domeniul de activitate, întâlnirea cu experții PwC fiind dedicată mediului de afaceri.

Strategia de dezvoltare

PwC este compania de consultanță agreată și contractată de Comisia Europeană, care va scrie viitoarele proiecte de dezvoltare intracomunitară pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Văii Jiului în perioada 2012 – 2027. Întâlnirea va avea loc la sala de ședințe a Consiliului Local de la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila, începând cu ora 14:30. „Această întâlnire este organizată pentru ca oamenii de afaceri să poată să își spună punctul de vedere privind problemele cu care se confruntă și să-și exprime ideile și viziunea cu privire la viitorul localității și al Văii Jiului, în ceea ce privește mediul de afaceri din Valea Jiului și posibilitatea implementării viitoarelor proiecte finanțate de Uniunea Europeană în exercițiul financiar 2021-2027, în cadrul ”Platformei zonelor carbonifere aflate în tranziție”, din care Valea Jiului face parte”, susține primarul Petrilei, Vasile Jurca.

Discuții și la Petroșani

Reprezentanții Pwc au avut o întâlnire săptămâna trecută cu conducerea Primăriei Petroșani, la care s-a discutat despre situația economică actuală a Văii Jiului și despre proiectele care ar putea revitaliza zona din punct de vedere economic. “Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului este necesară pentru a putea fi accesate fonduri europene pe exercițiul financiar următor și, de asemenea, foarte utilă pentru a putea fi înființată ITI – Investiție Teritorială Integrată în Valea Jiului, un lucru care ar aduce un mare avantaj firmelor din Valea Jiului și autorităților locale în ceea ce privește accesarea fondurilor europene”, a declarat, după întâlnirea cu experții PwC, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

PricewaterhouseCoopers este o reţea globală de firme prezentă în 158 de ţări, cu peste 236.000 de specialişti care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

  1. Valea Jiului

    Au mai fost discutii pentru dezvoltarea Vaii Jiului in ani electorali si nu sa facut nimic .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa