Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

Reprezentanții companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) vor fi prezenți luni, la Petrila, la o întâlnire cu antreprenorii din localitate și din Valea Jiului pentru a discuta despre cele mai bune strategii pentru dezvoltarea orașului și zonei

 

 

 

La eveniment sunt invitați oamenii de afaceri care desfășoară activități economice în orașul Petrila și în Valea Jiului, indiferent de dimensiunea afacerii sau de domeniul de activitate, întâlnirea cu experții PwC fiind dedicată mediului de afaceri.

Strategia de dezvoltare

PwC este compania de consultanță agreată și contractată de Comisia Europeană, care va scrie viitoarele proiecte de dezvoltare intracomunitară pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Văii Jiului în perioada 2012 – 2027. Întâlnirea va avea loc la sala de ședințe a Consiliului Local de la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila, începând cu ora 14:30. „Această întâlnire este organizată pentru ca oamenii de afaceri să poată să își spună punctul de vedere privind problemele cu care se confruntă și să-și exprime ideile și viziunea cu privire la viitorul localității și al Văii Jiului, în ceea ce privește mediul de afaceri din Valea Jiului și posibilitatea implementării viitoarelor proiecte finanțate de Uniunea Europeană în exercițiul financiar 2021-2027, în cadrul ”Platformei zonelor carbonifere aflate în tranziție”, din care Valea Jiului face parte”, susține primarul Petrilei, Vasile Jurca.

Discuții și la Petroșani

Reprezentanții Pwc au avut o întâlnire săptămâna trecută cu conducerea Primăriei Petroșani, la care s-a discutat despre situația economică actuală a Văii Jiului și despre proiectele care ar putea revitaliza zona din punct de vedere economic. “Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului este necesară pentru a putea fi accesate fonduri europene pe exercițiul financiar următor și, de asemenea, foarte utilă pentru a putea fi înființată ITI – Investiție Teritorială Integrată în Valea Jiului, un lucru care ar aduce un mare avantaj firmelor din Valea Jiului și autorităților locale în ceea ce privește accesarea fondurilor europene”, a declarat, după întâlnirea cu experții PwC, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

PricewaterhouseCoopers este o reţea globală de firme prezentă în 158 de ţări, cu peste 236.000 de specialişti care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

 

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului