Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

Reprezentanții companiei PricewaterhouseCoopers (PwC) vor fi prezenți luni, la Petrila, la o întâlnire cu antreprenorii din localitate și din Valea Jiului pentru a discuta despre cele mai bune strategii pentru dezvoltarea orașului și zonei

 

 

 

La eveniment sunt invitați oamenii de afaceri care desfășoară activități economice în orașul Petrila și în Valea Jiului, indiferent de dimensiunea afacerii sau de domeniul de activitate, întâlnirea cu experții PwC fiind dedicată mediului de afaceri.

Strategia de dezvoltare

PwC este compania de consultanță agreată și contractată de Comisia Europeană, care va scrie viitoarele proiecte de dezvoltare intracomunitară pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Văii Jiului în perioada 2012 – 2027. Întâlnirea va avea loc la sala de ședințe a Consiliului Local de la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila, începând cu ora 14:30. „Această întâlnire este organizată pentru ca oamenii de afaceri să poată să își spună punctul de vedere privind problemele cu care se confruntă și să-și exprime ideile și viziunea cu privire la viitorul localității și al Văii Jiului, în ceea ce privește mediul de afaceri din Valea Jiului și posibilitatea implementării viitoarelor proiecte finanțate de Uniunea Europeană în exercițiul financiar 2021-2027, în cadrul ”Platformei zonelor carbonifere aflate în tranziție”, din care Valea Jiului face parte”, susține primarul Petrilei, Vasile Jurca.

Discuții și la Petroșani

Reprezentanții Pwc au avut o întâlnire săptămâna trecută cu conducerea Primăriei Petroșani, la care s-a discutat despre situația economică actuală a Văii Jiului și despre proiectele care ar putea revitaliza zona din punct de vedere economic. “Strategia pentru dezvoltarea Văii Jiului este necesară pentru a putea fi accesate fonduri europene pe exercițiul financiar următor și, de asemenea, foarte utilă pentru a putea fi înființată ITI – Investiție Teritorială Integrată în Valea Jiului, un lucru care ar aduce un mare avantaj firmelor din Valea Jiului și autorităților locale în ceea ce privește accesarea fondurilor europene”, a declarat, după întâlnirea cu experții PwC, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

PricewaterhouseCoopers este o reţea globală de firme prezentă în 158 de ţări, cu peste 236.000 de specialişti care oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila

  1. Valea Jiului

    Au mai fost discutii pentru dezvoltarea Vaii Jiului in ani electorali si nu sa facut nimic .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva