CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte

Primarul Mircea Ghilean a câştigat o finanţare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI) pentru modernizarea iluminatului public în toate satele comunie Bucureşci. Până de Paşte locuitorii comunei vor o reţea publică de iluminat la standarde occidentale

 

 

Lista proiectelor declarate câştigătoare a fost publicată recent, iar proiectul depus de primarul comunei Bucureşci, Mircea Ghilean a fost declarat eligibil şi acceptat la finanţare. În judeţul Hunedoara s-au calificat pentru finanţare doar cinci proiecte din cele peste 460 declarate admise.

 

Proiect de aproape şapte milioane lei

 

Proiectul “Modernizare reţea iluminat public şi arhitectural”, depus de Primăria Comunei Bucureşci are o valoare eligibilă de 6.746.518 lei şi va fi finanţat de Compania Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) prin programul FDI. “Chiar astăzi (marţi, 8 octombrie 2019) am primit o adresă prin care am fost anunţaţi că proiectul a fost aprobat. acum urmează să mergem pentru a semna contractul de finanţare şi să demarăm procedurile de achiziţie publică. Vom avea acel tip de iluminat public stradal cu leduri, agreat de Uniunea Europeană. Eu sper că de Sfintele Sărbători de Paşte, odată cu lumina Învierii, locuitorii din toate satele comunei Bucureşci vor avea o reţea de iluminat public modernă”, a spus primarul Mircea Ghilean, după aflarea veştii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”