Concurs. Dascălii hunedoreni se pregătesc pentru titularizare

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice din acest an, în unităţile şcolare din judeţ sunt disponibile puţin peste 500 de catedre

examen

Candidaţii din învăţământ, inclusiv absolvenţii promoţiei 2014, care doresc să obţină un post de titular la unităţile şcolare din judeţ mai au la dispoziţie o săptămână să se înscrie în concursul de titularizare din acest an.

Sprijin on-line

Fişa de înscriere şi cererea de încriere în concurs, pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara. Tot aici, dascălii pot consulta lista completă a posturilor scoase la concurs, valabilă la data de 6 mai. Înscrierile se fac la secretariatul centrului care organizează concurs, respectiv Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” din Deva, până la data de 19 mai.

Pentru profesorii care se vor prezenta în acest an la examenul de titularizare, ISJ Hunedoara a scos la concurs un număr de 504 posturi. Totuşi, doar 59 dintre acestea sunt titularizabile, în timp ce 209 sunt posturi complete cu viabilitate de un an şi alte 236 sunt fracţiuni de posturi.

Potrivit  caledarului  titularizării din acest an, probele practice sau orale şi inspecţiile speciale la clasă pentru candidaţii acceptaţi se vor desfăşura în perioada 26 mai – 27 iunie, în timp ce proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie. Rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara