Concurs. Dascălii hunedoreni se pregătesc pentru titularizare

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice din acest an, în unităţile şcolare din judeţ sunt disponibile puţin peste 500 de catedre

examen

Candidaţii din învăţământ, inclusiv absolvenţii promoţiei 2014, care doresc să obţină un post de titular la unităţile şcolare din judeţ mai au la dispoziţie o săptămână să se înscrie în concursul de titularizare din acest an.

Sprijin on-line

Fişa de înscriere şi cererea de încriere în concurs, pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara. Tot aici, dascălii pot consulta lista completă a posturilor scoase la concurs, valabilă la data de 6 mai. Înscrierile se fac la secretariatul centrului care organizează concurs, respectiv Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” din Deva, până la data de 19 mai.

Pentru profesorii care se vor prezenta în acest an la examenul de titularizare, ISJ Hunedoara a scos la concurs un număr de 504 posturi. Totuşi, doar 59 dintre acestea sunt titularizabile, în timp ce 209 sunt posturi complete cu viabilitate de un an şi alte 236 sunt fracţiuni de posturi.

Potrivit  caledarului  titularizării din acest an, probele practice sau orale şi inspecţiile speciale la clasă pentru candidaţii acceptaţi se vor desfăşura în perioada 26 mai – 27 iunie, în timp ce proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie. Rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”