Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”

Campania Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara “Să ne cunoaștem eroii!”, a fost lansată joi în cadrul întâlnirii organizată de Partidul Național Liberal din municipiul Hunedoara.

Constatând golurile uriașe în cunoașterea publică în ceea ce privește sacrificiile făcute de personalități locale și naționale pentru România acestei vremi, doamnele liberale vor derula acțiuni ample pe această temă: emisiuni radio-tv, articole de profil în mass-media locală și centrală, simpozioane tematice cu participarea unor categorii de vârstă țintă, spectacole de teatru, poezie și cântece patriotice, promovarea și susținerea financiară a publicării unor lucrări științifice și/sau jurnalistice care să aibă în centrul atenției personalități naționale și locale de referință în istoria României moderne.

Consultantul științific al acțiunii este reputatul istoric, cercetător prof. dr. Ioachim Lazăr. Suportul mediatic este asigurat de televiziunea InfoHd și publicația on-line și print Replica-InfoHd.
Susținerea financiară este asigurată prin donații efectuate de membri ai Partidului Național Liberal.

Inițiatoarea campaniei, președintele Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara, Carmen Hărău a declarat: “ Ca senator liberal vă invit pe toți aceia care apreciați importanța demersului nostru să vă alăturați pentru a construi împreună, fără limită de timp, o platformă de educație istorică și patriotică.
România în care noi trăim a fost construită și păstrată prin sacrificiul unor înaintași despre care românii știu foarte puțin. Adevărata istorie, ascunsă publicului larg în perioada comunistă, trebuie adusă în fața românilor ca bază pentru consolidarea responsabilității față de modul în care, la rândul nostru, vom preda România spre generațiile viitoare!”

Constantin Popescu

cinci × 1 =

Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști