Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”

Campania Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara “Să ne cunoaștem eroii!”, a fost lansată joi în cadrul întâlnirii organizată de Partidul Național Liberal din municipiul Hunedoara.

Constatând golurile uriașe în cunoașterea publică în ceea ce privește sacrificiile făcute de personalități locale și naționale pentru România acestei vremi, doamnele liberale vor derula acțiuni ample pe această temă: emisiuni radio-tv, articole de profil în mass-media locală și centrală, simpozioane tematice cu participarea unor categorii de vârstă țintă, spectacole de teatru, poezie și cântece patriotice, promovarea și susținerea financiară a publicării unor lucrări științifice și/sau jurnalistice care să aibă în centrul atenției personalități naționale și locale de referință în istoria României moderne.

Consultantul științific al acțiunii este reputatul istoric, cercetător prof. dr. Ioachim Lazăr. Suportul mediatic este asigurat de televiziunea InfoHd și publicația on-line și print Replica-InfoHd.
Susținerea financiară este asigurată prin donații efectuate de membri ai Partidului Național Liberal.

Inițiatoarea campaniei, președintele Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara, Carmen Hărău a declarat: “ Ca senator liberal vă invit pe toți aceia care apreciați importanța demersului nostru să vă alăturați pentru a construi împreună, fără limită de timp, o platformă de educație istorică și patriotică.
România în care noi trăim a fost construită și păstrată prin sacrificiul unor înaintași despre care românii știu foarte puțin. Adevărata istorie, ascunsă publicului larg în perioada comunistă, trebuie adusă în fața românilor ca bază pentru consolidarea responsabilității față de modul în care, la rândul nostru, vom preda România spre generațiile viitoare!”

Constantin Popescu

14 − 13 =

Scene de violență extremă produse de un interlop din Vulcan         Râsu’-plânsu’ arheologiei. Concluziile bizare ale expertului care a stabilit valoarea matriței din Sarmizegetusa Regia         O fetiță de patru ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui bloc din Deva         Cum a fost celebrată Ziua Drapelului Național în Deva și Hunedoara         Lansare proiect: „Construcţie şi dotare creşă nouă, strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăştie”         Variante ieftine de vacanță – Serbia sau Bosnia         Peste 3.000 de tone de păcură vor încălzi municipiul Brad         Drumul spre cetatea dacică Piatra Roșie a fost asfaltat         Șase medii 10 în județ, la Evaluarea Națională         ATENŢIONARE PENTRU ȘOFERI. Traficul rutier va fi închis în weekend pe strada Hărăului         PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”         Program prelungit la “Paşapoarte”, doar dacă se impune         Ziua comunei Râu de Mori         Sărbătoarea Sânzienelor, păstrată în satele din Munții Orăștiei         Lansarea implementării proiectului: „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuințe M1 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva“, cod SMIS 117069         Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO