Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”

Campania Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara “Să ne cunoaștem eroii!”, a fost lansată joi în cadrul întâlnirii organizată de Partidul Național Liberal din municipiul Hunedoara.

Constatând golurile uriașe în cunoașterea publică în ceea ce privește sacrificiile făcute de personalități locale și naționale pentru România acestei vremi, doamnele liberale vor derula acțiuni ample pe această temă: emisiuni radio-tv, articole de profil în mass-media locală și centrală, simpozioane tematice cu participarea unor categorii de vârstă țintă, spectacole de teatru, poezie și cântece patriotice, promovarea și susținerea financiară a publicării unor lucrări științifice și/sau jurnalistice care să aibă în centrul atenției personalități naționale și locale de referință în istoria României moderne.

Consultantul științific al acțiunii este reputatul istoric, cercetător prof. dr. Ioachim Lazăr. Suportul mediatic este asigurat de televiziunea InfoHd și publicația on-line și print Replica-InfoHd.
Susținerea financiară este asigurată prin donații efectuate de membri ai Partidului Național Liberal.

Inițiatoarea campaniei, președintele Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara, Carmen Hărău a declarat: “ Ca senator liberal vă invit pe toți aceia care apreciați importanța demersului nostru să vă alăturați pentru a construi împreună, fără limită de timp, o platformă de educație istorică și patriotică.
România în care noi trăim a fost construită și păstrată prin sacrificiul unor înaintași despre care românii știu foarte puțin. Adevărata istorie, ascunsă publicului larg în perioada comunistă, trebuie adusă în fața românilor ca bază pentru consolidarea responsabilității față de modul în care, la rândul nostru, vom preda România spre generațiile viitoare!”

Constantin Popescu

17 + 5 =

Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus