Colinde în biserica poliţiştilor

DSC_0028Colindele au răsunat în biserica ortodoxă din curtea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Copiii şi poliţiştii au luat parte la un recital de colinde, al cărui scop a fost caritabil.

„Am dorit să aducem credincioşilor şi poliţiştilor prezenţi la slujba de duminică vestea Naşterii lui Iisus, prin concertul de colinde tradiţionale, iar în al doilea rând am organizat o expoziţie cu vânzare a unor podoabe de Crăciun confecţionate chiar de către elevi. Sumele colectate vor fi folosite în scopul oferirii unor cadouri simbolice persoanelor vârstnice instituţionalizate în cadrul Căminului-Spital de la Brănişca”, a declarat Petronela Luncan, coordonatoarea elevilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare