Centrul Cultural din Deva: ”Cum să pierzi totul într-o zi!”

Magda Catone, Ozana Barabancea și Silviu Biriș vin la Deva cu un spectacol de zile mari – marți, 11 februarie 2020, la ora 19:30, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”.

 

 

Un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi. Omul trece printr-o serie de situații extreme în care este pus de toți cei din jurul său – de la angajatul de încredere, până la nevastă, fiică sau servitoare.  Pentru personajul central, situația este neplăcută, dar spectatorul râde copios, timp de două ceasuri, pe seama suferinței unui avar îndrăgostit de propria sa bogăție pe care o pierde și o recâștigă, iar apoi o pierde din nou. Situațiile și replicile nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs. Din ziua premierei și până astăzi, ”Cum să pierzi totul într-o zi” a avut 10 milioane de spectatori din 20 de țări. Spectacolul este o adaptare după piesa ”Oscar”, scrisă de dramaturgul Claude Magnier, iar textul este cunoscut mai ales pentru ecranizarea din 1967, cu Louis de Funes în rolul principal. Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 și 100 de lei (în funcție de locul ocupat în sală) și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00. Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0723.055.037.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani