Centrul Cultural din Deva: ”Cum să pierzi totul într-o zi!”

Magda Catone, Ozana Barabancea și Silviu Biriș vin la Deva cu un spectacol de zile mari – marți, 11 februarie 2020, la ora 19:30, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”.

 

 

Un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi. Omul trece printr-o serie de situații extreme în care este pus de toți cei din jurul său – de la angajatul de încredere, până la nevastă, fiică sau servitoare.  Pentru personajul central, situația este neplăcută, dar spectatorul râde copios, timp de două ceasuri, pe seama suferinței unui avar îndrăgostit de propria sa bogăție pe care o pierde și o recâștigă, iar apoi o pierde din nou. Situațiile și replicile nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs. Din ziua premierei și până astăzi, ”Cum să pierzi totul într-o zi” a avut 10 milioane de spectatori din 20 de țări. Spectacolul este o adaptare după piesa ”Oscar”, scrisă de dramaturgul Claude Magnier, iar textul este cunoscut mai ales pentru ecranizarea din 1967, cu Louis de Funes în rolul principal. Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 și 100 de lei (în funcție de locul ocupat în sală) și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00. Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0723.055.037.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara