Cel mai mare cimitir al Hunedoarei e sufocat de gunoaie

cemeteryAdministratorii cimitirului din Valea Seacă sunt puşi într-o situaţie dificilă. În imediata apropiere a aşezământului s-au srâns tone de deşeuri, aruncate de localnici. Nimeni nu pare să îi poată împiedica pe cei care au transformat acest teritoriu într-o adevărată rampă de gunoi. „Dincolo de gardul cimitirului, în afara acestuia, aproape zilnic oamenii aruncă deşeuri menajere sau deşertează materiale de construcţii. Locul a devenit de nefrecventat”, spune Raul, un tânăr care aleargă aproape zilnic prin zona Valea Seacă.

Până în urmă cu câţiva ani, pe drumul care traversează zona gunoaielor de la marginea cimitirului, hunedorenii mergeau la vechiul ştrand al municipiului. Fosta zonă de agrement a Hunedoarei a devenit o ruină, dar împrejurimile ei şi-au păstrat frumuseţea.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara spun că se vor ocupa de ecologizarea zonei cimitirului din Valea Seacă, cu ajutorul hunedorenilor angajaţi la salubritate. Pe viitor vor fi montate indicatoare de atenţionare asupra amenzilor pe care le riscă localnicii care sunt prinşi aruncând deşeuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu