Cel mai mare cimitir al Hunedoarei e sufocat de gunoaie

cemeteryAdministratorii cimitirului din Valea Seacă sunt puşi într-o situaţie dificilă. În imediata apropiere a aşezământului s-au srâns tone de deşeuri, aruncate de localnici. Nimeni nu pare să îi poată împiedica pe cei care au transformat acest teritoriu într-o adevărată rampă de gunoi. „Dincolo de gardul cimitirului, în afara acestuia, aproape zilnic oamenii aruncă deşeuri menajere sau deşertează materiale de construcţii. Locul a devenit de nefrecventat”, spune Raul, un tânăr care aleargă aproape zilnic prin zona Valea Seacă.

Până în urmă cu câţiva ani, pe drumul care traversează zona gunoaielor de la marginea cimitirului, hunedorenii mergeau la vechiul ştrand al municipiului. Fosta zonă de agrement a Hunedoarei a devenit o ruină, dar împrejurimile ei şi-au păstrat frumuseţea.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara spun că se vor ocupa de ecologizarea zonei cimitirului din Valea Seacă, cu ajutorul hunedorenilor angajaţi la salubritate. Pe viitor vor fi montate indicatoare de atenţionare asupra amenzilor pe care le riscă localnicii care sunt prinşi aruncând deşeuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani