Cel mai mare cimitir al Hunedoarei e sufocat de gunoaie

cemeteryAdministratorii cimitirului din Valea Seacă sunt puşi într-o situaţie dificilă. În imediata apropiere a aşezământului s-au srâns tone de deşeuri, aruncate de localnici. Nimeni nu pare să îi poată împiedica pe cei care au transformat acest teritoriu într-o adevărată rampă de gunoi. „Dincolo de gardul cimitirului, în afara acestuia, aproape zilnic oamenii aruncă deşeuri menajere sau deşertează materiale de construcţii. Locul a devenit de nefrecventat”, spune Raul, un tânăr care aleargă aproape zilnic prin zona Valea Seacă.

Până în urmă cu câţiva ani, pe drumul care traversează zona gunoaielor de la marginea cimitirului, hunedorenii mergeau la vechiul ştrand al municipiului. Fosta zonă de agrement a Hunedoarei a devenit o ruină, dar împrejurimile ei şi-au păstrat frumuseţea.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara spun că se vor ocupa de ecologizarea zonei cimitirului din Valea Seacă, cu ajutorul hunedorenilor angajaţi la salubritate. Pe viitor vor fi montate indicatoare de atenţionare asupra amenzilor pe care le riscă localnicii care sunt prinşi aruncând deşeuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”