Ce pregăteşte Crucea Roşie la început de 2015

crucea rosie deva (79)Reprezentanţii filialei din municipiul Deva a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România s-au întâlnit marţi, la sediul filialei judeţene a organizaţiei, pentru a stabili priorităţile pentru începutul acestui an. „Împreună cu colegii noştri am dorit să realizăm un atelier de mărţişoare unice, care să ne reprezinte. În următoarele săptămâni, în fiecare seară de marţi şi vineri, vom veni la sediul Crucii Roşii din Deva unde vom lucra la aceste mărţişoare. Ele vor fi puse în vânzare de 1 martie, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru a ajuta şi a le face bucurii mamelor singure, uitate de copiii plecaţi la lucru în străinătate”, a spus Teodora Dobra, voluntar în cadrul filialei din judeţul Hunedoara a Crucii Roşii.

Hunedorenii care doresc să se alăture campaniei sunt invitaţi la sediul organizaţiei. Pot aduce mărţişoare sau pot contribui la fabricarea lor. Cei care vor să se alăture Crucii Roşii o pot face. Cotizaţia de membru al Crucii Roşii este de 10 lei pe an.

Un alt proiect pe care Crucea Roşie intenţionează să îl deruleze în acest început de an vine în sprijinul elevilor care vor susţine Bacalaureatul. Aceştia vor fi invitaţi să primească meditaţii, gratuit, la materiile din care vor susţine examenele.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”