Castelul Corvinilor e promovat în Asia de Travel Channel

castel wEchipa Travel Channel sosită în urmă cu o săptămână în Hunedoara pentru a filma un documentar dedicat despre Vlad Ţepeş la Castelul Corvinilor s-a întors în Marea Britanie. Nu înainte de a promite că va promova monumentul istoric.

Deşi nu au vrut să destăinuie dacă au descoperit „activităţi paranormale” în Castelul Corvinilor, realizatorii seriei de documentare „Ghost Adventure”, difuzată de postul tv Travel Channel, s-au declarat impresionaţi de monumentul istoric. Englezii de la Travel Channel au cercetat nu doar istoria legată de întemniţarea lui Vlad Ţepeş în castel, dar şi dacă într-adevăr cetatea e bântuită. În seara de Halloween (31 octmbrie) postul de televiziune va difuza documentarul.

Aşteaptă turişti asiatici

„Cei care s-au ocupat de producţia lui ne-au spus că vor publica pe site-ul Travel Channel şi un filmuleţ despre castel, în care monumentul va fi prezentat ca destinaţie turistică. Pentru noi acest lucru înseamnă foarte mult, pentru că postul are un public important în Asia. Ar însemna mai mulţi turişti din Asia, la castel”, spune  directorul muzeului Castelului Corvinilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători