Castelul Corvinilor e promovat în Asia de Travel Channel

castel wEchipa Travel Channel sosită în urmă cu o săptămână în Hunedoara pentru a filma un documentar dedicat despre Vlad Ţepeş la Castelul Corvinilor s-a întors în Marea Britanie. Nu înainte de a promite că va promova monumentul istoric.

Deşi nu au vrut să destăinuie dacă au descoperit „activităţi paranormale” în Castelul Corvinilor, realizatorii seriei de documentare „Ghost Adventure”, difuzată de postul tv Travel Channel, s-au declarat impresionaţi de monumentul istoric. Englezii de la Travel Channel au cercetat nu doar istoria legată de întemniţarea lui Vlad Ţepeş în castel, dar şi dacă într-adevăr cetatea e bântuită. În seara de Halloween (31 octmbrie) postul de televiziune va difuza documentarul.

Aşteaptă turişti asiatici

„Cei care s-au ocupat de producţia lui ne-au spus că vor publica pe site-ul Travel Channel şi un filmuleţ despre castel, în care monumentul va fi prezentat ca destinaţie turistică. Pentru noi acest lucru înseamnă foarte mult, pentru că postul are un public important în Asia. Ar însemna mai mulţi turişti din Asia, la castel”, spune  directorul muzeului Castelului Corvinilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute