CASA CORPULUI DIDACTIC. Vacanţă… de formare pentru dascăli

Pentru mulți dascăli vacanța inter-sermestrială a însemnat un interval binemeritat de odihnă și refacere, dar pentru alții a fost o bună ocazie de a participa la activități de formare continuă. În situația din urmă se află mulți dintre profesorii hunedoreni, care au avut activități organizate la Casa Corpului Didactic Hunedoara

Dintre acestea, unele activități sunt oferite în cadrul proiectului sistemic ”Personalul didactic din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar de stat – promotor al învățării pe tot parcursul vieții” pentru care fiecare profesor a fost finanțat cu 150 de euro.

Educaţia online a copiilor

Astfel, 50 de cadre didactice care lucrează în învățământul special și special integrat din județ au participat la cea de-a doua sesiune de formare a programului Perspective DIE – dezvoltare socio-emoțională a copiilor și adolescenților” derulat în parteneriat cu Asociația de Științe Cognitive din România. Prezentările și aplicațiile preactice derulate în cadrul atelierelor cursului au fost apreciate în mod deosebit de către cursanți.

Programul din oferta CCD ”Educația online a copiilor” și sesiunea de informare din cadrul proiectului Safer Internet Plus, ”Ghidul de utilizare a Internetului”, au reunit peste 100 de participanți.

Un pachet special de 4 programe de formare continuă se va derula, în săptămânile următoare, având ca grup țintă personalul auxiliar din școlile hunedorene – secretare, administratori financiari și de patrimoniu, laboranți. (Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara