CASA CORPULUI DIDACTIC. Vacanţă… de formare pentru dascăli

Pentru mulți dascăli vacanța inter-sermestrială a însemnat un interval binemeritat de odihnă și refacere, dar pentru alții a fost o bună ocazie de a participa la activități de formare continuă. În situația din urmă se află mulți dintre profesorii hunedoreni, care au avut activități organizate la Casa Corpului Didactic Hunedoara

Dintre acestea, unele activități sunt oferite în cadrul proiectului sistemic ”Personalul didactic din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar de stat – promotor al învățării pe tot parcursul vieții” pentru care fiecare profesor a fost finanțat cu 150 de euro.

Educaţia online a copiilor

Astfel, 50 de cadre didactice care lucrează în învățământul special și special integrat din județ au participat la cea de-a doua sesiune de formare a programului Perspective DIE – dezvoltare socio-emoțională a copiilor și adolescenților” derulat în parteneriat cu Asociația de Științe Cognitive din România. Prezentările și aplicațiile preactice derulate în cadrul atelierelor cursului au fost apreciate în mod deosebit de către cursanți.

Programul din oferta CCD ”Educația online a copiilor” și sesiunea de informare din cadrul proiectului Safer Internet Plus, ”Ghidul de utilizare a Internetului”, au reunit peste 100 de participanți.

Un pachet special de 4 programe de formare continuă se va derula, în săptămânile următoare, având ca grup țintă personalul auxiliar din școlile hunedorene – secretare, administratori financiari și de patrimoniu, laboranți. (Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic