Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”

Ministerul de Finanțe, condus de ministrul Eugen Teodorovici,  a împrumutat țara de la bănci cu încă 5 miliarde de euro în primul semestru, la dobânzi amețitoare, care au ajuns, pentru unele tranșe, aproape de 5%. Intenția declarată în Legea Bugetului pe 2019 prevedea împrumuturi de 4,23 miliarde de euro, pentru întreg anul! Cresc deficitele, iar guvernului nu-i pasă că singura destinație rezonabilă a unor sume din deficit, atunci când funcționezi “pe datorie”,  este alocarea banilor pentru investiții, pentru efectuarea unor lucrări cu efect economic multiplicator. Sigur că și alte guverne împrumută, dar folosesc cu inteligență banii.

La noi, continuă finanțarea dezmățului PSD pe seama viitorului românilor și al copiilor lor!

 

Explicația a ceea ce ni se întâmplă este pe cât de simplă, pe atât de revoltătoare.

 

Liviu Dragnea n-a vrut să meargă la pușcărie.

Ca șef de partid, el a renunțat la antica metodă electorală, aceea de a cumpăra voturi cu zahăr și ulei, a ambalat frumos niște minciuni fantasmagorice electorale, a câștigat alegerile și a încercat să-i mituiască pe români și să cumpere pacea socială. Unicul obiectiv: modificarea în liniște a legilor justiției, astfel încât el și alți infractori  să scape nepedepsiți și să-și păstreze banii. A aruncat cu bani în stânga și în dreapta, fără măsură, fără simțul dreptății, fără să-l intereseze că, pentru a-și atinge el scopul, românii și copiii lor vor plăti un preț uriaș și vor trece printr-o suferință socială atroce.

Dragnea n-a reușit să evite încarcerarea . Acum repară mașinile penitenciarului Rahova.

 

Teodorovici vrea să se așeze pe fotoliul  de la Cotroceni.

Rămas  “să facă și să desfacă” în economia țării, deși știe că a ajuns cu finanțele pe marginea gropii, întârzie momentul unor măsuri de redresare. Vrea votul românilor despre care crede că se vor lăsa cumpărați. Ultimul scrutin de alegeri ar fi trebui să-i dea de gândit.

Teodorovici nu va reuși să ajungă președintele României, iar oportunismul lui de a-i sprijini necondiționat pe Dragnea și pe Dăncilă, în dauna românilor, îl va arunca, alături de Dragnea și de alți acoliți siniștri ai acestuia, la groapa de gunoi a istoriei!

 

Dar faptul că politicienii oportuniși și/sau incompetenți vor fi, în cele din urmă, acoperiți de oprobriul public, nu-i va feri pe români de necazuri. Și nici pe politicienii responsabili care vor prelua administrarea țării din mâinile acestor catastrofe politice nu-i va apăra nimeni de sarcina de a aduna cioburile “oalelor sparte” de a face curățenie și de a reda funcționalitatea statului și a instituțiilor lui, funcționalitatea economiei creatoare de plus-valoare, aflată acum în colaps. Iar cu cât preluarea se va putea face mai repede, cu atât dezastrul de corectat va fi mai mic!

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”

  1. Nicu

    Sunt scârbit maxim de corupții ăștia din România , muiata asta are hotel exact lângă castel . Cum morții mati ai făcut banii sa construiești un hotel așa mare ? Sper sa vina un război sa va ciurui curu corupților

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara