Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”

Ministerul de Finanțe, condus de ministrul Eugen Teodorovici,  a împrumutat țara de la bănci cu încă 5 miliarde de euro în primul semestru, la dobânzi amețitoare, care au ajuns, pentru unele tranșe, aproape de 5%. Intenția declarată în Legea Bugetului pe 2019 prevedea împrumuturi de 4,23 miliarde de euro, pentru întreg anul! Cresc deficitele, iar guvernului nu-i pasă că singura destinație rezonabilă a unor sume din deficit, atunci când funcționezi “pe datorie”,  este alocarea banilor pentru investiții, pentru efectuarea unor lucrări cu efect economic multiplicator. Sigur că și alte guverne împrumută, dar folosesc cu inteligență banii.

La noi, continuă finanțarea dezmățului PSD pe seama viitorului românilor și al copiilor lor!

 

Explicația a ceea ce ni se întâmplă este pe cât de simplă, pe atât de revoltătoare.

 

Liviu Dragnea n-a vrut să meargă la pușcărie.

Ca șef de partid, el a renunțat la antica metodă electorală, aceea de a cumpăra voturi cu zahăr și ulei, a ambalat frumos niște minciuni fantasmagorice electorale, a câștigat alegerile și a încercat să-i mituiască pe români și să cumpere pacea socială. Unicul obiectiv: modificarea în liniște a legilor justiției, astfel încât el și alți infractori  să scape nepedepsiți și să-și păstreze banii. A aruncat cu bani în stânga și în dreapta, fără măsură, fără simțul dreptății, fără să-l intereseze că, pentru a-și atinge el scopul, românii și copiii lor vor plăti un preț uriaș și vor trece printr-o suferință socială atroce.

Dragnea n-a reușit să evite încarcerarea . Acum repară mașinile penitenciarului Rahova.

 

Teodorovici vrea să se așeze pe fotoliul  de la Cotroceni.

Rămas  “să facă și să desfacă” în economia țării, deși știe că a ajuns cu finanțele pe marginea gropii, întârzie momentul unor măsuri de redresare. Vrea votul românilor despre care crede că se vor lăsa cumpărați. Ultimul scrutin de alegeri ar fi trebui să-i dea de gândit.

Teodorovici nu va reuși să ajungă președintele României, iar oportunismul lui de a-i sprijini necondiționat pe Dragnea și pe Dăncilă, în dauna românilor, îl va arunca, alături de Dragnea și de alți acoliți siniștri ai acestuia, la groapa de gunoi a istoriei!

 

Dar faptul că politicienii oportuniși și/sau incompetenți vor fi, în cele din urmă, acoperiți de oprobriul public, nu-i va feri pe români de necazuri. Și nici pe politicienii responsabili care vor prelua administrarea țării din mâinile acestor catastrofe politice nu-i va apăra nimeni de sarcina de a aduna cioburile “oalelor sparte” de a face curățenie și de a reda funcționalitatea statului și a instituțiilor lui, funcționalitatea economiei creatoare de plus-valoare, aflată acum în colaps. Iar cu cât preluarea se va putea face mai repede, cu atât dezastrul de corectat va fi mai mic!

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”

  1. Nicu

    Sunt scârbit maxim de corupții ăștia din România , muiata asta are hotel exact lângă castel . Cum morții mati ai făcut banii sa construiești un hotel așa mare ? Sper sa vina un război sa va ciurui curu corupților

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie