“Cadou pentru mama”. Atelier de creaţie pentru copii, la Hunedoara

atelier creatieCopiii cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani din oraşul de pe Cerna sunt invitaţi să fie creativi şi să realizeze cu mânuţele lor cadouri pentru ziua de 8 Martie. Atelierul de creaţie pentru copii “Cadou pentru mama”, aflat la prima ediţie va ghida micuţii pe parcursul a 40 de minute pentru a realiza flori lucrate manual din şerveţele muticolore.

Data limită de înscriere, 17 februarie

Înscrierierile se pot face pe baza unui formular, la Galeria de Arte din Hunedoara, de luni până vineri, între orele 8-13 şi 17-20, pe pagina oficială de Facebook – Primăria municipiului Hunedoara sau pe site-ul www.primariahd.ro, în limita locurilor disponibile. Formularele se pot depune on-line, până în data de 17 februarie şi pe adresa de e-mail: cadoupentrumama@yahoo.com . Cursurile de atelier vor debuta în data de 24 februarie şi vor dura până pe data de 7 martie, de luni până vineri, între orele 9-17, în baza programărilor realizate anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători