“Cadou pentru mama”. Atelier de creaţie pentru copii, la Hunedoara

atelier creatieCopiii cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani din oraşul de pe Cerna sunt invitaţi să fie creativi şi să realizeze cu mânuţele lor cadouri pentru ziua de 8 Martie. Atelierul de creaţie pentru copii “Cadou pentru mama”, aflat la prima ediţie va ghida micuţii pe parcursul a 40 de minute pentru a realiza flori lucrate manual din şerveţele muticolore.

Data limită de înscriere, 17 februarie

Înscrierierile se pot face pe baza unui formular, la Galeria de Arte din Hunedoara, de luni până vineri, între orele 8-13 şi 17-20, pe pagina oficială de Facebook – Primăria municipiului Hunedoara sau pe site-ul www.primariahd.ro, în limita locurilor disponibile. Formularele se pot depune on-line, până în data de 17 februarie şi pe adresa de e-mail: cadoupentrumama@yahoo.com . Cursurile de atelier vor debuta în data de 24 februarie şi vor dura până pe data de 7 martie, de luni până vineri, între orele 9-17, în baza programărilor realizate anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”