Au greşit şi sunt buni de plată. Doi şefi de la ApaServ puşi să achite peste 100 mc de apă reclamaţi de o consumatoare

Pe principiul „cine nu deschide ochii, deschide punga”, doi şefi de la Apa Serv Valea Jiului SA sunt buni de plată. De precizat că este în premieră  când, la ApaServ, nu plăteşte consumatorul, ci angajaţii.

avramTotul a pornit de la o sesizare făcută de o femeie din Petrila, care a reclamat că i-a fost luat apometrul la verificări, iar când i-a fost adus înapoi a constatat că are în plus 105 mc de apă. Că este sau nu aşa, greu de ştiut, dar angajaţii ApaServ au greşit pentru că nu au întocmit proces – verbal când au ridicat apometrul, aşa că acum plătesc.

„Femeia a venit la mine, în audienţă, şi mi-a spus că are 105 mc de apă în plus pe apometru. Angajaţii au greşit pentru că nu au întocmit proces – verbal, aşa cum cer normele în domeniu”, a declarat directorul ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram.

Suma pe care femeia susţine că i s-a facturat în plus este de 380 de lei, respectiv contravaloarea celor 105 mc de apă rece, pe care Avram i-a şi achitat şi urmează să-i recupereze. Vinovaţi sunt, spune directorul firmei de furnizare a apei potabile, şeful de secţie şi şeful Departamentului Exploatare, care vor plăti factura frăţeşte.

„Trebuia să dau un exemplu şi l-am dat. Greşelile nu sunt doar ale cetăţenilor, ci şi ale angajaţilor noştri. Cine nu deschide ochii, deschide punga”, a  explicat Costel Avram.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit         Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani