Au greşit şi sunt buni de plată. Doi şefi de la ApaServ puşi să achite peste 100 mc de apă reclamaţi de o consumatoare

Pe principiul „cine nu deschide ochii, deschide punga”, doi şefi de la Apa Serv Valea Jiului SA sunt buni de plată. De precizat că este în premieră  când, la ApaServ, nu plăteşte consumatorul, ci angajaţii.

avramTotul a pornit de la o sesizare făcută de o femeie din Petrila, care a reclamat că i-a fost luat apometrul la verificări, iar când i-a fost adus înapoi a constatat că are în plus 105 mc de apă. Că este sau nu aşa, greu de ştiut, dar angajaţii ApaServ au greşit pentru că nu au întocmit proces – verbal când au ridicat apometrul, aşa că acum plătesc.

„Femeia a venit la mine, în audienţă, şi mi-a spus că are 105 mc de apă în plus pe apometru. Angajaţii au greşit pentru că nu au întocmit proces – verbal, aşa cum cer normele în domeniu”, a declarat directorul ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram.

Suma pe care femeia susţine că i s-a facturat în plus este de 380 de lei, respectiv contravaloarea celor 105 mc de apă rece, pe care Avram i-a şi achitat şi urmează să-i recupereze. Vinovaţi sunt, spune directorul firmei de furnizare a apei potabile, şeful de secţie şi şeful Departamentului Exploatare, care vor plăti factura frăţeşte.

„Trebuia să dau un exemplu şi l-am dat. Greşelile nu sunt doar ale cetăţenilor, ci şi ale angajaţilor noştri. Cine nu deschide ochii, deschide punga”, a  explicat Costel Avram.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei