Arborii monumentali din Simeria, subiect de fotografii artistice

Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume

arbori

Un concurs de fotografie, care are ca subiect 12 dintre arborii monumentali din Parcul Dendrologic Simeria este în desfăşurare până la sfârşitul acestei luni. Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume.

Inclus pe Monumental Trees

Parcul Dendrologic Simeria, a fost inclus pe site-ul Monumental Trees (http://www.monumentaltrees.com/), vizitat atât de specialiştii în domeniu cât şi de pasionaţii de natură. Un număr de 15 arbori au fost înscrişi pe acest site, trei dintre aceştia figurând în clasament pe locurile fruntaşe în Europa.Întrucât pe site-ul mai sus menţionat pot fi incluse şi imagini ale arborilor, pentru 12 arbori din cei 15 înscrişi, a fost lansat concursul de fotografie„Arbori Monumentali”.

Trei fotografii pentru fiecare arbore

Pentru a lua partela competiţie fiecare fotograf va trimite pe adresa de mail a parcului (arboretum.simeria@icashd.ro),până în data de 31.08.2013, orele 20, un număr de maximum trei fotografii pentru fiecare arbore, dintre cei înscrişi în concurs. Fotografiile vor fi trimise în format jpg, la dimensiunea maximă de 3008×2000, şi vor purta semnătura autorului. La începutul lunii septembrie o comisie formată din specialişti ai Parcului Dendrologic va juriza fotografiile trimise, şi vor decide fotografia care va fi încărcată ca referinţă pentru fiecare din arborii înscrişi pe site.Arborii care participă în concurs, cât şi regulamentul acestuia poate fi consultate la poarta parcului. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva