Arborii monumentali din Simeria, subiect de fotografii artistice

Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume

arbori

Un concurs de fotografie, care are ca subiect 12 dintre arborii monumentali din Parcul Dendrologic Simeria este în desfăşurare până la sfârşitul acestei luni. Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume.

Inclus pe Monumental Trees

Parcul Dendrologic Simeria, a fost inclus pe site-ul Monumental Trees (http://www.monumentaltrees.com/), vizitat atât de specialiştii în domeniu cât şi de pasionaţii de natură. Un număr de 15 arbori au fost înscrişi pe acest site, trei dintre aceştia figurând în clasament pe locurile fruntaşe în Europa.Întrucât pe site-ul mai sus menţionat pot fi incluse şi imagini ale arborilor, pentru 12 arbori din cei 15 înscrişi, a fost lansat concursul de fotografie„Arbori Monumentali”.

Trei fotografii pentru fiecare arbore

Pentru a lua partela competiţie fiecare fotograf va trimite pe adresa de mail a parcului (arboretum.simeria@icashd.ro),până în data de 31.08.2013, orele 20, un număr de maximum trei fotografii pentru fiecare arbore, dintre cei înscrişi în concurs. Fotografiile vor fi trimise în format jpg, la dimensiunea maximă de 3008×2000, şi vor purta semnătura autorului. La începutul lunii septembrie o comisie formată din specialişti ai Parcului Dendrologic va juriza fotografiile trimise, şi vor decide fotografia care va fi încărcată ca referinţă pentru fiecare din arborii înscrişi pe site.Arborii care participă în concurs, cât şi regulamentul acestuia poate fi consultate la poarta parcului. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune