Buletine peste intenţia de vot

ciPeste 1.200 de cărţi de identitate au fost eliberate în zilele de sâmbătă şi duminică la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, serviciul având program prelungit weekendul trecut. În jur de 800 de hunedoreni s-au prezentat chiar duminică, în ziua alegerilor europarlamentare să îşi ridice noile cărţi de identitate.

De trei ori mai mulţi

Chiar şi săptămâna care a trecut la ghişeele de la Evidenţa Populaţiei s-au prezentat de trei ori mai mulţi hunedoreni decât în una obişnuită. “În perioada 19 – 23 mai, serviciul nostru a eliberat un număr de 1.509 cărţi de identitate, faţă de alte săptămâni când sunt solicitate în jur de 500 de noi buletine. Chiar mă mir de numărul mare de hunedoreni care au solicitat cărţi noi de identitate, deoarece din ceea ce am auzit prin presă, oamenii nu s-au prea înghesuit să meargă la vot”, spune Monica Gânscă, director la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”