Buletine peste intenţia de vot

ciPeste 1.200 de cărţi de identitate au fost eliberate în zilele de sâmbătă şi duminică la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, serviciul având program prelungit weekendul trecut. În jur de 800 de hunedoreni s-au prezentat chiar duminică, în ziua alegerilor europarlamentare să îşi ridice noile cărţi de identitate.

De trei ori mai mulţi

Chiar şi săptămâna care a trecut la ghişeele de la Evidenţa Populaţiei s-au prezentat de trei ori mai mulţi hunedoreni decât în una obişnuită. “În perioada 19 – 23 mai, serviciul nostru a eliberat un număr de 1.509 cărţi de identitate, faţă de alte săptămâni când sunt solicitate în jur de 500 de noi buletine. Chiar mă mir de numărul mare de hunedoreni care au solicitat cărţi noi de identitate, deoarece din ceea ce am auzit prin presă, oamenii nu s-au prea înghesuit să meargă la vot”, spune Monica Gânscă, director la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători