Apa caldă va curge din nou la robinetele locuitorilor din Petroşani

Deşi înregistrează datorii către furnizorul de agent termic şi este şi în insolvenţă, societatea de termoficare din Petroşani a reuşit, totuşi, că încheie un nou contract cu SE Paroşeni.

termoficareDin data de 3 iulie, locuitorii municipiului Petroşani care mai sunt racordaţi la conductele SC Termoficare SA vor avea din nou apă caldă la robinete. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anunţat că în urma discuţiile purtate cu factorii responsabili situaţia s-a reglementat. “Am avut o discuţie cu conducerea Termoficare SA, cu administratorul judiciar şi cu directorul de la Paroşeni şi am ajuns la o înţelegere prin care, începând din data de 3 iulie se va relua furnizarea apei calde la Peroşani. Furnizarea a fost sistată şi din motive tehnice, pentru că s-a făcut revizia instalaţiei, dar şi pentru că vechiul contract expirase”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi. Contractul va fi reîntonit în fiecare lună şi asta pentru că SC Termnoficare SA se află încă de anul trecut în insolvemţă, din cauza datoriilor acumulate mai ales către bugetul de stat. Societatea are debite restante şi al SE Paroşeni, înbsă edilul din Petroşani spune că angajaţii firmei aflate în subordinea Consiliului Local vor pleca pe teren pentru a încerca să încaseze datoriile de la consumatori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă