Ajutor de urgenţă şi casă modulară pentru familia Balka

După ce în urmă cu o săptămână focul le-a distrus agoniseala de o viaţă, oamenii greu încercaţi de soartă vor primi ajutor din partea Prefectului judeţului Hunedoara

scrumFamilia Balka din Grădiştea de Munte a cărei casă a ars în întregime săptămâna trecută va primi un ajutor de urgenţă în valoare de 10.000 de lei, la finalizarea anchetei sociale, semnată deja de Prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu. Instituţia Prefectului Hunedoara a fost în permanentă legătură cu autorităţile locale, structurile MAI şi direcţiile deconcentrate ale ministerelor pentru a sprijini familia greu încercată în prag de iarnă.

Se adăpostesc de ger într-o veche gară

După ce casa în care au locuit o viaţă s-a făcut scrum, familia Balka şi-a găsit adăpost într-o fostă gară a mocăniţei, unde condiţiile sunt departe de ceea ce ar trebui să se numească un cămin. Prefectul judeţului Hunedoara a contactat în acest sens Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Orăştioara de Sus solicitând amplasarea unei locuinţe modulare în care familia Balka să petreacă iarna care se aproprie cu paşi repezi. În acest moment se aşteaptă acceptul familiei năpăstuite pentru a se muta într-o astfel de casă. După ce oamenii vor consimţi, vor fi întocmite formalităţile legale pentru ca în cel mai scurt timp posibil aceştia să fie în siguranţă şi la căldură. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!