Primele rezultate. Absolvenţii hunedoreni “Experimentaţi” la Română

Primele două probe ale Bacalaureatului desfăşurate pe parcursul săptămânii trecute au fost trecute cu brio de absolvenţii care s-au prezentat la examene

MAIN bacalaureatPeste 65 la sută dintre candidaţii prezenţi în sălile de evaluare la prima probă a Bacalaureatului, cea de competenţe lingvistice în limba română, au primit calificativul “Experimentat”. Aceste rezultate demonstrează că mare parte dintre absolvenţi s-au pus cu “burta pe carte”. Aproape 25 la sută au fost consideraţi de către profesorii din comisiile de evaluare “Avansaţi”, în timp ce doar, un modest procent de 10 la sută au primit ca şi calificativ “Mediu”.Dintre cei 3.063de candidaţi înscrişi la prima probă, 92 de absolvenţi au preferat să nu se prezinte.

Rezultate bune şi la limba maternă

Nici cea de-a doua probă, de evaluarea a competenţelor lingvistice în limba maternă nu a pus probleme candidaţilor din acest an. Dintre cei 26 de elevi care au susţinut examenul la limba maghiară, 58 la sută au primit calificativul de “Experimentat”, 19 la sută “Avansat” şi un procent de 23 la sută doar “Mediu”. La limba germană maternă s-au înscris doar 12 candidaţi, dintre care nouă au fost consideraţi “Experimentaţi”, iar ceilalţi trei au primit calificativul de “Avansat”.

Bacul continuă în această săptămână cu evaluarea competenţelor digitale, urmată în perioada 23-27 iunie de proba de evaluarea într-o limbă de circulație internațională .

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara