71 de noi tichete, repartizate pentru „Rabla” în judeţ

Începând de joi, cei 14 colectori de fier vechi din judeţ vor primi de la Administraţia Fondului pentru Mediu câte cinci tichete în plus, în cadrul Programului de înnoire a Parcului auto

SAMSUNG

71 de tichete vor distribuite celor 14 colectori de fier vechi din judeţulHunedoara, începând de joi, 14 noiembrie. Deoarece distribuirea tichetelor se face în mod egal între centrele de colectare, fiecare dintre centrele hunedorene va primi cinci tichete.

Hunedoara numără peste 75.000 de maşini mai vechi de 10 ani

Repartizarea tichetelor valorice se realizează în funcţie de numărul de maşini mai vechi de zece ani din parcurile auto judeţene, Hunedoara numărând potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor din judeţ, peste 75.000 de maşini de acest fel. În cadrul Programului de de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013, Administraţia Fondului pentru Mediu a mai alocat încă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice.

Data limită, 23 decembie

Proprietarul unui autovehicul vechi, care vrea să obţină tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie să se înscrie la un colector validat şi să obţină certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul în maxim 10 zile. De asemenea, cine doreşte să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţine un tichet valoric, îl poate depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013. Persoanele fizice care doresc să participe la Programului „Rabla 2013” pot accesa site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă programului, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în acest an la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației