71 de noi tichete, repartizate pentru „Rabla” în judeţ

Începând de joi, cei 14 colectori de fier vechi din judeţ vor primi de la Administraţia Fondului pentru Mediu câte cinci tichete în plus, în cadrul Programului de înnoire a Parcului auto

SAMSUNG

71 de tichete vor distribuite celor 14 colectori de fier vechi din judeţulHunedoara, începând de joi, 14 noiembrie. Deoarece distribuirea tichetelor se face în mod egal între centrele de colectare, fiecare dintre centrele hunedorene va primi cinci tichete.

Hunedoara numără peste 75.000 de maşini mai vechi de 10 ani

Repartizarea tichetelor valorice se realizează în funcţie de numărul de maşini mai vechi de zece ani din parcurile auto judeţene, Hunedoara numărând potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor din judeţ, peste 75.000 de maşini de acest fel. În cadrul Programului de de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013, Administraţia Fondului pentru Mediu a mai alocat încă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice.

Data limită, 23 decembie

Proprietarul unui autovehicul vechi, care vrea să obţină tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie să se înscrie la un colector validat şi să obţină certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul în maxim 10 zile. De asemenea, cine doreşte să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţine un tichet valoric, îl poate depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013. Persoanele fizice care doresc să participe la Programului „Rabla 2013” pot accesa site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă programului, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în acest an la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu