71 de noi tichete, repartizate pentru „Rabla” în judeţ

Începând de joi, cei 14 colectori de fier vechi din judeţ vor primi de la Administraţia Fondului pentru Mediu câte cinci tichete în plus, în cadrul Programului de înnoire a Parcului auto

SAMSUNG

71 de tichete vor distribuite celor 14 colectori de fier vechi din judeţulHunedoara, începând de joi, 14 noiembrie. Deoarece distribuirea tichetelor se face în mod egal între centrele de colectare, fiecare dintre centrele hunedorene va primi cinci tichete.

Hunedoara numără peste 75.000 de maşini mai vechi de 10 ani

Repartizarea tichetelor valorice se realizează în funcţie de numărul de maşini mai vechi de zece ani din parcurile auto judeţene, Hunedoara numărând potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor din judeţ, peste 75.000 de maşini de acest fel. În cadrul Programului de de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013, Administraţia Fondului pentru Mediu a mai alocat încă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice.

Data limită, 23 decembie

Proprietarul unui autovehicul vechi, care vrea să obţină tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie să se înscrie la un colector validat şi să obţină certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul în maxim 10 zile. De asemenea, cine doreşte să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţine un tichet valoric, îl poate depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013. Persoanele fizice care doresc să participe la Programului „Rabla 2013” pot accesa site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă programului, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în acest an la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit