2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara

316

2.800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

Direcția Generală de Asistență Socială și Potecția Copilului (DGASPC) Hunedoara a primit 2500 de kituri de testare pentru depistarea Covid-19, iar Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Baia de Criș a primit 300 de astfel de recoltoare. Kiturile au fost oferite astăzi, 09 iulie 2020, în cadrul unei acțiuni de sponsorizare inițiată de Asociația de prietenie China – România.

Predarea kiturilor și semnarea contractelor de sponsorizare a avut loc la sediul Consiliului Județean Hunedoara în prezența reprezentanților Asociației și a vicepreședintelui instituției județene, Sorin Adrian Vasilescu.

Pe lângă kiturile de testare, în cursul dimineții, reprezentanții Asociației au dus și 120 de pachete cu haine și ghiozdane la Centrul de Plasament din Orăștie, aflat în subordinea DGASPC Hunedoara.

CJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.