110 persoane angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă

Tot mai mulţi hunedoreni în căutarea unui loc de muncă ajung să se angajeze participând la Bursa lunară, organizată de AJOFM Hunedoara. Vineri, 217 persoane au fost selectate în vederea angajării 

bursa.Peste 100 de persoane au fost angajate pe loc, dintr-un număr de 217, selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul organizat vineri de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara s-a desfăşurat concomitent la toate agenţiile din judeţ.

Cei mai mulţi angajaţi, deveni

Deva a fost fruntaşă la numărul angajărilor, cu 25 de persoane încadrate în muncă, urmată de Hunedoara cu 17 persoane, Călan şi Haţeg, cu 14, respectiv 10 angajaţi. Restul agenţiilor din judeţ au angajat sub 10 participanţi la eveniment. Din numărul total de persoane încadrate în muncă, 14 aveau studii superioare.  Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre celelalte persoane selectate de angajatori au fost încadrate în muncă.

Număr mic de posturi vacante

658 de persoane s-au prezentat la Bursa locurilor de muncă organizată concomitent la Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan. Cei mai mulţi participanţi s-au înregistrat la Deva, cu aproape 200 de persoane, Hunedoara cu 98 şi Orăştie cu 89 de hunedoreni. Cu toate că foarte mulţi hunedoreni sunt în căutarea unui loc de muncă, doar 242 de posturi vacante a fost oferta de cu care au venit agenţii economici. Agenţia a contactat un număr de 167 angajatori în vederea participării la Bursă, doar  48 agenţi economici participând efectiv.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei