110 persoane angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă

Tot mai mulţi hunedoreni în căutarea unui loc de muncă ajung să se angajeze participând la Bursa lunară, organizată de AJOFM Hunedoara. Vineri, 217 persoane au fost selectate în vederea angajării 

bursa.Peste 100 de persoane au fost angajate pe loc, dintr-un număr de 217, selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul organizat vineri de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara s-a desfăşurat concomitent la toate agenţiile din judeţ.

Cei mai mulţi angajaţi, deveni

Deva a fost fruntaşă la numărul angajărilor, cu 25 de persoane încadrate în muncă, urmată de Hunedoara cu 17 persoane, Călan şi Haţeg, cu 14, respectiv 10 angajaţi. Restul agenţiilor din judeţ au angajat sub 10 participanţi la eveniment. Din numărul total de persoane încadrate în muncă, 14 aveau studii superioare.  Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre celelalte persoane selectate de angajatori au fost încadrate în muncă.

Număr mic de posturi vacante

658 de persoane s-au prezentat la Bursa locurilor de muncă organizată concomitent la Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan. Cei mai mulţi participanţi s-au înregistrat la Deva, cu aproape 200 de persoane, Hunedoara cu 98 şi Orăştie cu 89 de hunedoreni. Cu toate că foarte mulţi hunedoreni sunt în căutarea unui loc de muncă, doar 242 de posturi vacante a fost oferta de cu care au venit agenţii economici. Agenţia a contactat un număr de 167 angajatori în vederea participării la Bursă, doar  48 agenţi economici participând efectiv.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital