110 persoane angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă

Tot mai mulţi hunedoreni în căutarea unui loc de muncă ajung să se angajeze participând la Bursa lunară, organizată de AJOFM Hunedoara. Vineri, 217 persoane au fost selectate în vederea angajării 

bursa.Peste 100 de persoane au fost angajate pe loc, dintr-un număr de 217, selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul organizat vineri de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara s-a desfăşurat concomitent la toate agenţiile din judeţ.

Cei mai mulţi angajaţi, deveni

Deva a fost fruntaşă la numărul angajărilor, cu 25 de persoane încadrate în muncă, urmată de Hunedoara cu 17 persoane, Călan şi Haţeg, cu 14, respectiv 10 angajaţi. Restul agenţiilor din judeţ au angajat sub 10 participanţi la eveniment. Din numărul total de persoane încadrate în muncă, 14 aveau studii superioare.  Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre celelalte persoane selectate de angajatori au fost încadrate în muncă.

Număr mic de posturi vacante

658 de persoane s-au prezentat la Bursa locurilor de muncă organizată concomitent la Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan. Cei mai mulţi participanţi s-au înregistrat la Deva, cu aproape 200 de persoane, Hunedoara cu 98 şi Orăştie cu 89 de hunedoreni. Cu toate că foarte mulţi hunedoreni sunt în căutarea unui loc de muncă, doar 242 de posturi vacante a fost oferta de cu care au venit agenţii economici. Agenţia a contactat un număr de 167 angajatori în vederea participării la Bursă, doar  48 agenţi economici participând efectiv.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”