„Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție

Este incredibilă seninătatea cu care d-na Dăncilă a justificat tăierea unui miliard de lei de la “Educație”, la rectificarea bugetară aprobată zilele trecute în Guvern!

“Reducerea vine în primul rând din anularea programului  <Merg la școală!>” -explică premierul unei țări în care abandonul școlar se situează la 18%, mult peste 12%, media europeană! Programul amputat, care prevedea alocarea a 200 de lei de elev pentru cheltuielile de început de an școlar, era singurul proiect pesedist care-i avea în vedere pe copii și interesul lor major, identic cu cel al întregii societăți, de a parcurge ciclurile școlare fără să se piardă pe drum!

Încă una dintre promisiunile electorale ale PSD se dovedește mincinoasă!

Este greu cu pesediștii, când vine vorba de alocări bugetare pentru copii! S-a văzut când cu mărirea alocațiilor, lege promovată de PNL! Copiii nu votează, iar româncele sunt tot mai des determinate să-și nască și să-și educe copiii în alte țări! În ipostaza lor de elevi, copiii sunt acum incalificabil de neglijați în România! Cad școlile pe ei și sunt în pericol să moară înecați în fecale, în WC-ul din curte! Dar la ce bun atâta școală?! Pesediștii n-au nevoie de români instruiți care fac față manipulării, nu sunt manevrabili și le strică lor “socotelile”!

Prin urmare, bani pentru pensii speciale și pentru clientela politică s-au găsit, dar bani pentru elevi nu se mai găsesc, căci comanda pe unitate, în epoca Dăncilă este:  SĂ NU MAI “ Merg la școală!”

În aceste condiții, a șaptea ediție a campaniei liberale  “Să trimitem copiii la școală!”, susținută de Organizația Femeilor Liberale din județul Hunedoara, este cu atât mai necesară și mai bogată în semnificații! Susținem financiar începutul anului școlar pentru elevii sârguincioși din familii modeste și parcurgerea ciclurilor școlare prin acordarea de burse lunare, suportate din resurse financiare proprii, și ale cetățenilor care ni s-au alăturat în demersul de a contribui la stoparea abandonului școlar.

PNL dorește ca românii să fie educați, capabili să trăiască prin ei înșiși, din muncă cinstită, nu prin pomeni acordate de stat! Stau dovadă numeroasele proiecte legislative depuse în Parlament în sprijinul copiiilor, în sprijinul elevilor, care sunt, din păcate, blocate de PSD!

Dragi prieteni, cetățeni ai județului Hunedoara, “Să trimitem copiii la școală” este vital pentru ei, pentru noi toți, pentru țară!

Hărău Eleonora Carmen, senator, președintă a Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara

18 − zece =

Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar