„Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție

Este incredibilă seninătatea cu care d-na Dăncilă a justificat tăierea unui miliard de lei de la “Educație”, la rectificarea bugetară aprobată zilele trecute în Guvern!

 

“Reducerea vine în primul rând din anularea programului  <Merg la școală!>” -explică premierul unei țări în care abandonul școlar se situează la 18%, mult peste 12%, media europeană! Programul amputat, care prevedea alocarea a 200 de lei de elev pentru cheltuielile de început de an școlar, era singurul proiect pesedist care-i avea în vedere pe copii și interesul lor major, identic cu cel al întregii societăți, de a parcurge ciclurile școlare fără să se piardă pe drum!

Încă una dintre promisiunile electorale ale PSD se dovedește mincinoasă!

 

Este greu cu pesediștii, când vine vorba de alocări bugetare pentru copii! S-a văzut când cu mărirea alocațiilor, lege promovată de PNL! Copiii nu votează, iar româncele sunt tot mai des determinate să-și nască și să-și educe copiii în alte țări! În ipostaza lor de elevi, copiii sunt acum incalificabil de neglijați în România! Cad școlile pe ei și sunt în pericol să moară înecați în fecale, în WC-ul din curte! Dar la ce bun atâta școală?! Pesediștii n-au nevoie de români instruiți care fac față manipulării, nu sunt manevrabili și le strică lor “socotelile”!

 

Prin urmare, bani pentru pensii speciale și pentru clientela politică s-au găsit, dar bani pentru elevi nu se mai găsesc, căci comanda pe unitate, în epoca Dăncilă este:  SĂ NU MAI “ Merg la școală!”

În aceste condiții, a șaptea ediție a campaniei liberale  “Să trimitem copiii la școală!”, susținută de Organizația Femeilor Liberale din județul Hunedoara, este cu atât mai necesară și mai bogată în semnificații! Susținem financiar începutul anului școlar pentru elevii sârguincioși din familii modeste și parcurgerea ciclurilor școlare prin acordarea de burse lunare, suportate din resurse financiare proprii, și ale cetățenilor care ni s-au alăturat în demersul de a contribui la stoparea abandonului școlar.

 

PNL dorește ca românii să fie educați, capabili să trăiască prin ei înșiși, din muncă cinstită, nu prin pomeni acordate de stat! Stau dovadă numeroasele proiecte legislative depuse în Parlament în sprijinul copiiilor, în sprijinul elevilor, care sunt, din păcate, blocate de PSD!

 

Dragi prieteni, cetățeni ai județului Hunedoara, “Să trimitem copiii la școală” este vital pentru ei, pentru noi toți, pentru țară!

 

Hărău Eleonora Carmen, senator, președintă a Organizației Femeilor Liberale din județul Hunedoara

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat