Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!

După ce au adus minerii din Valea Jiului în situația de a-și pune în pericol sănătatea și chiar viața, pesediștii hunedoreni fac acum alte două mizerii incalificabile:

– pe de-o parte, atacă singura intenție onorabilă de a rezolva problema minerilor de la Societatea de Închidere a Minelor, și singura voce care s-a auzit în sprijinul ortacilor, cea a PNL, prin senatorul de Hunedoara Carmen Hărău și deputatul Lucian Heiuș, care au reușit de fapt să aducă în atenția Prim-ministrului și a Ministrului Economiei, situația gravă a minerilor de la SNÎMVJ, determinând soluționarea ei.

– pe de altă parte, PSD contestă într-un comunicat de presă calitatea proiectului liberal, deși depun și parlamentarii pesediști, o săptămână mai târziu, în bătaie de joc, un “proiect de ordonanță”, ceea ce îi descalifică și din punct de vedere al profesiei de parlamentar, nu doar al bunei credințe!

Asta este adevărata bătaie de joc: un fals proiect legislativ în Parlament!

Da, parlamentarii PNL de Hunedoara au depus un proiect de lege care să rezolve în regim de urgență problemele greviștilor din Valea Jiului, un proiect serios, singura cale pe care minerii ar mai fi avut o șansă să li se rezolve problema dacă boicotul PSD împotriva Guvernului Orban ar fi avut succes! Proiectul repune OUG 36 sub forma unui proiect de lege, în timp ce parlamentarii pesediști, conduși de Laurențiu Nistor, au depus după câteva zile un document jenant, făcut pe-un genunchi, un proiect de ordonanță, dovedind cel mai rușinos analfabetism parlamentar! Parlamentarii PSD hunedoreni nu știu nici măcar faptul că ordonanțele de urgență nu sunt date de Parlament, sau nu le-a ieșit cum trebuie copy-paste-ul cu care vor să-i mintă, din nou, pe mineri?!

Pesediștii lui Nistor omit să spună că din vina lor și a guvernelor lor minerii din Valea Jiului sunt în pericol să rămână și fără venituri și chiar să-și distrugă sănătatea în pragul iernii, dar au tupeul s-o atace din nou pe senatoarea liberală Carmen Hărău!

 

De fapt, singura lor preocupare a fost mereu aceea de a-și spori puterea, influența și averile. Și nu de mineri le-a păsat pesediștilor când s-au grăbit, văzând cum pierd totul, să schimbe, în ultimul moment, directorul general de la Societatea de Închidere a Minelor cu președintele PSD Petrila, Gheorghe Bobar, chiar în ziua în care era învestit în Parlament guvernul Orban!

Rușine, PSD Hunedoara!

Biroul de Presă al PNL județul Hunedoara

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie