Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!

După ce au adus minerii din Valea Jiului în situația de a-și pune în pericol sănătatea și chiar viața, pesediștii hunedoreni fac acum alte două mizerii incalificabile:

– pe de-o parte, atacă singura intenție onorabilă de a rezolva problema minerilor de la Societatea de Închidere a Minelor, și singura voce care s-a auzit în sprijinul ortacilor, cea a PNL, prin senatorul de Hunedoara Carmen Hărău și deputatul Lucian Heiuș, care au reușit de fapt să aducă în atenția Prim-ministrului și a Ministrului Economiei, situația gravă a minerilor de la SNÎMVJ, determinând soluționarea ei.

– pe de altă parte, PSD contestă într-un comunicat de presă calitatea proiectului liberal, deși depun și parlamentarii pesediști, o săptămână mai târziu, în bătaie de joc, un “proiect de ordonanță”, ceea ce îi descalifică și din punct de vedere al profesiei de parlamentar, nu doar al bunei credințe!

Asta este adevărata bătaie de joc: un fals proiect legislativ în Parlament!

Da, parlamentarii PNL de Hunedoara au depus un proiect de lege care să rezolve în regim de urgență problemele greviștilor din Valea Jiului, un proiect serios, singura cale pe care minerii ar mai fi avut o șansă să li se rezolve problema dacă boicotul PSD împotriva Guvernului Orban ar fi avut succes! Proiectul repune OUG 36 sub forma unui proiect de lege, în timp ce parlamentarii pesediști, conduși de Laurențiu Nistor, au depus după câteva zile un document jenant, făcut pe-un genunchi, un proiect de ordonanță, dovedind cel mai rușinos analfabetism parlamentar! Parlamentarii PSD hunedoreni nu știu nici măcar faptul că ordonanțele de urgență nu sunt date de Parlament, sau nu le-a ieșit cum trebuie copy-paste-ul cu care vor să-i mintă, din nou, pe mineri?!

Pesediștii lui Nistor omit să spună că din vina lor și a guvernelor lor minerii din Valea Jiului sunt în pericol să rămână și fără venituri și chiar să-și distrugă sănătatea în pragul iernii, dar au tupeul s-o atace din nou pe senatoarea liberală Carmen Hărău!

De fapt, singura lor preocupare a fost mereu aceea de a-și spori puterea, influența și averile. Și nu de mineri le-a păsat pesediștilor când s-au grăbit, văzând cum pierd totul, să schimbe, în ultimul moment, directorul general de la Societatea de Închidere a Minelor cu președintele PSD Petrila, Gheorghe Bobar, chiar în ziua în care era învestit în Parlament guvernul Orban!

Rușine, PSD Hunedoara!

Biroul de Presă al PNL județul Hunedoara

Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei