PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”

Nu putem accepta ca 4700 de locuințe din Deva, racordate la sistemul centralizat, să rămână fără căldură și apă caldă! Este de neconceput ca școlile din Deva și Spitalul Județean să rămână fără apă caldă și căldură! Nu putem fi de acord ca 700 de angajați ai Termocentralei Mintia să rămână fără locuri de muncă!

Ca Primar al Municipiului Deva, alături de întreaga administrație și de Consiliul Local am venit în sprijinul Termocentralei Mintia făcând concret următoarele:

– am asigurat funcționarea serviciului de termoficare prin majorarea tarifelor, așa cum a solicitat conducerea SCEH SA

–  pentru ca populația să nu resimtă creșterea (dublarea) tarifelor la energia termică, am propus Consiliului Local, la începutul anului, suportarea din bugetul local a diferențelor de tarif, prin subvenție în sumă totală de 1.200.000 lei

– am purtat un dialog constant, la nivelul Prefecturii, pentru susținerea funcționării Termocentralei Mintia

– am solicitat o întrevedere cu Ministrul Energiei pentru clarificarea situației Termocentralei Mintia și pentru susținerea funcționării acesteia

Solicităm încă o dată Guvernului României analizarea cu maximă responsabilitate a situației Termocentralei Mintia, atât din punct de vedere economic cât și social. Vom fi în această seară în stradă, la ora 19:00, în Piața Victoriei alături de deveni și de sindicaliștii de la Mintia, pentru a-i atenționa încă o dată pe guvernanți asupra gravității situației de laTermocentrala Mintia.

Nicolae-Florin OANCEA, Primarul Municipiului Deva

2 + 16 =

NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare