PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte

Partidul Naţional Liberal îl susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat în funcţia de Preşedinte al României.

Astfel, liberalii din Deva, Geoagiu, Petrila, Oraştie, Hunedoara, Petroşani şi toate celelalte organizaţii locale ale PNL Hunedoara au început strângerea de semnături pentru un nou mandat al lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României

O primă acţiune

PNL Hunedoara a dat startul primei acţiuni dedicate alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2019. În acest context, sâmbătă, 10 august 2019, toate organizaţiile locale ale PNL Hunedoara au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. “La Vulcan, Petroşani, Haţeg, Geoagiu, Orăştie, Hunedoara, Deva, dar şi în celelalte organizaţii, mobilizarea a fost exemplară şi vreau să mulţumesc fiecăruia dintre colegii mei care s-au implicat, precum şi tuturor voluntarilor şi simpatizanţilor care vor contribui la această campanie şi care ne vor ajuta să punem România în primul rând, acolo unde îi e locul!  Mulţumim tuturor!”, a transmis deputatul PNL Lucian Ovidiu Heiuş, cel care este şi preşedintele organizaţiei judeţene a liberalilor din Hunedoara.

unsprezece + 19 =

Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere