PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte

Partidul Naţional Liberal îl susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat în funcţia de Preşedinte al României.

Astfel, liberalii din Deva, Geoagiu, Petrila, Oraştie, Hunedoara, Petroşani şi toate celelalte organizaţii locale ale PNL Hunedoara au început strângerea de semnături pentru un nou mandat al lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României

O primă acţiune

PNL Hunedoara a dat startul primei acţiuni dedicate alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2019. În acest context, sâmbătă, 10 august 2019, toate organizaţiile locale ale PNL Hunedoara au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. “La Vulcan, Petroşani, Haţeg, Geoagiu, Orăştie, Hunedoara, Deva, dar şi în celelalte organizaţii, mobilizarea a fost exemplară şi vreau să mulţumesc fiecăruia dintre colegii mei care s-au implicat, precum şi tuturor voluntarilor şi simpatizanţilor care vor contribui la această campanie şi care ne vor ajuta să punem România în primul rând, acolo unde îi e locul!  Mulţumim tuturor!”, a transmis deputatul PNL Lucian Ovidiu Heiuş, cel care este şi preşedintele organizaţiei judeţene a liberalilor din Hunedoara.

opt + 2 =

Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști