Pentru unii mumă, pentru popor ciumă

„Autoritățile noastre prealiberale au permis organizarea de evenimente la nivelul misiunilor diplomatice cu participarea unui număr mare de persoane, diferit de cât poate românul să organizeze. Diferența de reglementare, pe lângă faptul că trădează disprețul față poporul român, este și profund neconstituțională, pentru că legea trebuie să se aplice la fel tuturor oamenilor, nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege”, susține liderul ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

„Dacă măsurile luate pentru prevenirea răspândirii epidemiei cu SARS-CoV-2 au rolul de a proteja sănătatea populației, pe motiv că e periculos, atunci nu se poate spune că noul coronavirus se răspândește peste tot în societate, mai puțin în ambasade și consulate. Înțelegem cu toții nevoia de a avea relații bune cu partenerii străini, dar aceleași relații, cel puțin la același nivel, trebuie să le avem și cu poporul român.

Ori coronavirusul e periculos, ori nu mai este. Nu sunt specialist în domeniu medical, dar deciziile contradictorii ale autorităților generează neîncrederea cetățenilor în sistemul public, o criză despre care am mai vorbit și care este mult mai periculoasă decât amenințarea COVID-19”, scrie Mircea Moloț.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi