Pentru unii mumă, pentru popor ciumă

193

„Autoritățile noastre prealiberale au permis organizarea de evenimente la nivelul misiunilor diplomatice cu participarea unui număr mare de persoane, diferit de cât poate românul să organizeze. Diferența de reglementare, pe lângă faptul că trădează disprețul față poporul român, este și profund neconstituțională, pentru că legea trebuie să se aplice la fel tuturor oamenilor, nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege”, susține liderul ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

„Dacă măsurile luate pentru prevenirea răspândirii epidemiei cu SARS-CoV-2 au rolul de a proteja sănătatea populației, pe motiv că e periculos, atunci nu se poate spune că noul coronavirus se răspândește peste tot în societate, mai puțin în ambasade și consulate. Înțelegem cu toții nevoia de a avea relații bune cu partenerii străini, dar aceleași relații, cel puțin la același nivel, trebuie să le avem și cu poporul român.

Ori coronavirusul e periculos, ori nu mai este. Nu sunt specialist în domeniu medical, dar deciziile contradictorii ale autorităților generează neîncrederea cetățenilor în sistemul public, o criză despre care am mai vorbit și care este mult mai periculoasă decât amenințarea COVID-19”, scrie Mircea Moloț.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.