Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei

Și de această dată, electoratul a decis ca finala alegerilor prezidențiale din acest an să aibă loc între candidatul PNL și cel al PSD.  Președintele ALDE Hunedoara, deputatul Marius Surgent spune că decizia sa privind al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale este aceea de a vota candidatul liberal. “ ALDE este un partid liberal și este firesc ca votul să fie unul în favoarea candidatului susținut de liberali. Tocmai de aceea, în turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei, la fel cum, sunt convins că vor vota și majoritatea membrilor și simpatizanților ALDE din județ”, a precizat, deputatul Marius Surgent.

Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE a obținut în județul Hunedoara,  un scor peste media națională

Primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a adus candidatului susținut de ALDE poziția a patra în ierarhia clasamentului la nivel național. În județul Hunedoara, Mircea Diaconu a obținut un procent de 9,81 la sută din totalul numărului de voturi exprimate. Președintele ALDE Hunedoara, Marius Surgent spune că acest scor ar trebui să dinamizeze activitatea în unele organizații locale, demonstrând că un candidat cu o percepție bună în rândul electoratului poate aduce și liberalilor de la ALDE scorul pe care sondajele de opinie l-au relevat în nenumărate rânduri. “ În privința primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, vreau să îi felicit pe toți  hunedorenii care s-au prezentat la urne, iar celor care au votat candidatul susținut de noi, le mulțumesc. Legat de rezultatul obținut în județ de candidatul Mircea Diaconu, nouă celor de la ALDE Hunedoara ne dă speranța că putem obține și anul viitor rezultate care să ne mențină în media națională.  De asemenea, aș spune că acest rezultat arată că atunci când partidul susține în alegeri, indiferent de natura  lor, un candidat cu o perecepție bună în rândul electoratului, simpatizanții și susținătorii ALDE vin alături de candidat.  Ca președinte al organizației ALDE Hunedoara voi milita pentru acest lucru și sper ca o dinamică mai bună a organizațiilor locale să ne aducă și mai mult ca partid, în atenția hunedorenilor “, a spus Surgent.

Guvernarea liberală susținută în parlament de reprezentanții ALDE

După decizia ALDE de a părăsi coaliția de guvernare, votul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a tranșat discuțiile și disensiunile apărute în ALDE la nivel central. Mai mult, votul de învestitură al Guvernului Orban a demonstrat că și fără o bună parte din parlamentarii de la ProRomânia, există o majoritate care susține acest guvern. Legat de acest subiect, deputatul, Marius Surgent spune că parlamentarii ALDE  vor continua să susțină în parlament Guvernul Orban, având în vedere faptul că există o înțelegere parafată între PNL și ALDE. “ Faptul că cei de la PNL au acceptat propunerile noastre nu văd niciun motiv pentru care să nu susținem Guvernul Orban. Este foarte important să avem stabilitate politică , iar învestirea acestui guvern a demonstrat că liderii politici pot trece peste animozitățile generate de lupta politică și pot ajunge la o înțelegere atunci când situația o impune”, a concis deputatul ALDE, Marius Surgent.

13 − șapte =

Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată