Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi

Deputatul PNL Lucian Heiuş a cert public demisia a trei şefi puşi de PSD pentru că „şi-au bătut joc de oamenii pe care îi au în subordine, făcând nişte acţiuni pe care le numesc sabotaje la adresa instituţiilor pe care le conduc”.

 

 

Deputatul liberal şi-a motivat gestul pentru fiecare şef în parte. Este vorba despre Maria Ştefănie (şefa Inspectoratului Şcolar Hunedoara), Mirela Letiţia Pleşa – Popescu (manager Sanatoriu Geoagiu) şi Samuel Dioane, director general CEH.

Învăţământ politic marca PSD

„Maria Ştefănie trebuie, şi îi solicit, să-şi dea demisia astăzi (vineri, n.red.). A lansat o panică în şcolile din judeţ că din cauza Guvernului Orban profesorii nu îşi pot primi salariile, iar în municipiul Brad şcolile au plătit salarii de doar 70-80 la sută din suma netă pe care trebuia să o achite, în condiţiile în care aveau banii necesari pentru a face plata integral. Acest lucru l-a făcut fie din prostie – caz în care trebuie să plece, fie intenţionat – pentru că suntem în plină campanie electorală. Doamna Ştefănie, daţi-vă demisia pentru că ceea ce faceţi dumneavoastră n-are nicio legătură cu educaţia din judeţul Hunedoara sau cu respectul pe care trebuie să-l acordaţi profesorilor”, a declarat Lucian Ovidiu Heisuş, deputat PNL Hunedoara.

Aroganţă cronică la Sanatoriu

În cazul directoarei de la Sanatoriu Geoagiu, Mirela Letiţia Pleşa – Popescu, motivele recente ar fi că: “De două zile, medici şi asistente mă sună, îmi trimit mesaje să-mi spună că directoarea pusă de PSD, doamna Mirela Popescu, le spune la toţi că n-o să-şi primească salariile pentru că Guvernul Liberal nu le dă banii. O mare minciună! Bani sunt, salariile se pot plăti, dar este doar o propagandă pe care o face un om plătit din bani publici să asigure condiţii ca oamenii internaţi acolo să fie trataţi cum trebuie. Nu e permis ca acest om să facă politică în Sanatoriu şi să producă panică în rândul angajaţilor”, a explicat demnitarul liberal cererea de demisie a şefei de la Sanatoriu.

Un acolit PSD de o „gravă incompetenţă”

“Cer demisia directorul Samuel Dioane care, cu o gravă incompetenţă, conduce Complexul Energetic Hunedoara. Dacă primarul Devei nu intervenea cu cesiuni de creanţe prin care Primăria Deva să plătească direct către Societatea Naţională de Căi Ferate, nu mai ajungea cărbunele din Valea Jiului la Termocentrala Mintia, nu se mai producea energie electrică şi, mai grav, rămâneau locuitorii Devei fără apă caldă şi fără căldură. Samuel Dioane a făcut-o intenţionat şi a sabotat Complexul Energetic, ori nu este în stare să conducă acest Complex – şi nu este pentru că de aceea a fost declarată procedura de insolvenţă. În ambele cazuri trebuie să-şi dea demisia”, a spus Lucian Heiuş. Deputatul PNL Hunedoara susţine că cei trei ar trebui să demisioneze urgent, „dacă au un minim de onoare”. Deocamdată, n-au… demisionat. „Politica n-are ce să caute la uşa spitalului, la uşa şcolii şi nici să condamne oameni la frig din cauza unui director pus de PSD, susţinut de PSD, un director care n-a fost în stare să plătească transportul cărbunelui către Termocentrală. Voi continua să cer demisii şi în săptămânile viitoare, dacă oameni care ocupă funcţii nu-şi vor face bine treaba”, a mai spus Lucian Heiuş, deputat PNL Hunedaora.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?