Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor SOLIDARITATEA Simeria vă invită să descoperiți serviciile Cabinetului de Masaj Relaxare și Întreținere Corporală, care funcționează în cadrul asociației: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, detoxifiere, reflexoterapie, masaj local (umăr, cot etc).

Dacă doriți mai mult decât relaxare și întreținere, vă punem la dispoziție Cabinetul Medical Individual specializat în fizioterapie, kinetoterapie și alte proceduri medicale conexe, cabinet coordonat de un medic specialist BFT.  Cabinetul medical are în dotare 3 aparate medicale noi, marca BTL, cu ajutorul cărora se fac proceduri de electroterapie, ultrasunet, terapie laser, magnetoterapie, terapie shockwave. Domeniile de aplicare a procedurilor sunt: ortopedie, recuperare fizică, medicină sportivă etc, iar printre afecțiunile tratate enumerăm: afecțiuni reumatismale inflamatorii și degenerative; afecțiuni ortopedice posttraumatice și postoperatorii; afecțiuni neorologice; afecțiuni de recuperare BFT, afecțiuni respiratorii și altele.

Foarte important: la Cabinetul Medical C.A.R.P. Solidaritatea Simeria există un aparat medical unic în județul Hunedoara. Aparatul medical BTL folosește terapia SHOCKWAVE (unde de șoc) – cea mai nouă terapie specializată în reducerea rapidă și permanentă a durerii pentru tratarea unor afecțiuni ca: pinteni calcaneeni; monturi osoase; tendinite; bursite; dureri și afectiuni ale umărului, cotului, genunchiului, șoldului; dureri inghinale, sindrom de tunel carpian și altele. 

          Vă așteptăm cu drag! Ne găsiți în Simeria, Str. Atelierului, Nr.31

Detalii suplimentare la telefon: 0254.261.907, 0254.268.771 sau la sediul C.A.R.P Solidaritatea Simeria, str. Piața Unirii, bloc 5, parter.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”