Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor SOLIDARITATEA Simeria vă invită să descoperiți serviciile Cabinetului de Masaj Relaxare și Întreținere Corporală, care funcționează în cadrul asociației: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, detoxifiere, reflexoterapie, masaj local (umăr, cot etc).

Dacă doriți mai mult decât relaxare și întreținere, vă punem la dispoziție Cabinetul Medical Individual specializat în fizioterapie, kinetoterapie și alte proceduri medicale conexe, cabinet coordonat de un medic specialist BFT.  Cabinetul medical are în dotare 3 aparate medicale noi, marca BTL, cu ajutorul cărora se fac proceduri de electroterapie, ultrasunet, terapie laser, magnetoterapie, terapie shockwave. Domeniile de aplicare a procedurilor sunt: ortopedie, recuperare fizică, medicină sportivă etc, iar printre afecțiunile tratate enumerăm: afecțiuni reumatismale inflamatorii și degenerative; afecțiuni ortopedice posttraumatice și postoperatorii; afecțiuni neorologice; afecțiuni de recuperare BFT, afecțiuni respiratorii și altele.

Foarte important: la Cabinetul Medical C.A.R.P. Solidaritatea Simeria există un aparat medical unic în județul Hunedoara. Aparatul medical BTL folosește terapia SHOCKWAVE (unde de șoc) – cea mai nouă terapie specializată în reducerea rapidă și permanentă a durerii pentru tratarea unor afecțiuni ca: pinteni calcaneeni; monturi osoase; tendinite; bursite; dureri și afectiuni ale umărului, cotului, genunchiului, șoldului; dureri inghinale, sindrom de tunel carpian și altele. 

          Vă așteptăm cu drag! Ne găsiți în Simeria, Str. Atelierului, Nr.31

Detalii suplimentare la telefon: 0254.261.907, 0254.268.771 sau la sediul C.A.R.P Solidaritatea Simeria, str. Piața Unirii, bloc 5, parter.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști