Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor SOLIDARITATEA Simeria vă invită să descoperiți serviciile Cabinetului de Masaj Relaxare și Întreținere Corporală, care funcționează în cadrul asociației: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, detoxifiere, reflexoterapie, masaj local (umăr, cot etc).

Dacă doriți mai mult decât relaxare și întreținere, vă punem la dispoziție Cabinetul Medical Individual specializat în fizioterapie, kinetoterapie și alte proceduri medicale conexe, cabinet coordonat de un medic specialist BFT.  Cabinetul medical are în dotare 3 aparate medicale noi, marca BTL, cu ajutorul cărora se fac proceduri de electroterapie, ultrasunet, terapie laser, magnetoterapie, terapie shockwave. Domeniile de aplicare a procedurilor sunt: ortopedie, recuperare fizică, medicină sportivă etc, iar printre afecțiunile tratate enumerăm: afecțiuni reumatismale inflamatorii și degenerative; afecțiuni ortopedice posttraumatice și postoperatorii; afecțiuni neorologice; afecțiuni de recuperare BFT, afecțiuni respiratorii și altele.

Foarte important: la Cabinetul Medical C.A.R.P. Solidaritatea Simeria există un aparat medical unic în județul Hunedoara. Aparatul medical BTL folosește terapia SHOCKWAVE (unde de șoc) – cea mai nouă terapie specializată în reducerea rapidă și permanentă a durerii pentru tratarea unor afecțiuni ca: pinteni calcaneeni; monturi osoase; tendinite; bursite; dureri și afectiuni ale umărului, cotului, genunchiului, șoldului; dureri inghinale, sindrom de tunel carpian și altele. 

          Vă așteptăm cu drag! Ne găsiți în Simeria, Str. Atelierului, Nr.31

Detalii suplimentare la telefon: 0254.261.907, 0254.268.771 sau la sediul C.A.R.P Solidaritatea Simeria, str. Piața Unirii, bloc 5, parter.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează