Delgaz Grid este pregătită să reia alimentarea cu gaze naturale către toți consumatorii din Vulcan, Aninoasa, Lupeni, Petroșani și Petrila

Și în week-end, Delgaz Grid este pregătită să reia alimentarea cu gaze naturale către toți consumatorii din Vulcan, Aninoasa, Lupeni, Petroșani și Petrila, de îndată ce defecțiunile constatate sunt remediate

  • Echipele companiei sunt la dispoziția consumatorilor și pe parcursul weekend-ului, în regim non-stop;

  • Regretăm disconfortul creat de întreruperea alimentării cu gaze naturale, dar siguranța este prioritară;

  • Firmele autorizate de ANRE pentru remedierea defecțiunilor la instalațiile de utilizare se regăsesc pe site-ul instituției: https://portal.anre.ro/PublicLists/AtestatGN;

Echipele companiei efectuează și la acest moment verificări în teren, acolo unde s-a sesizat existența unor scăpări de gaze naturale în clădiri, de la instalațiile de utilizare interioare individuale sau de la instalațiile de utilizare comune de pe casa scărilor.

Echipele sunt pregătite non-stop, și în week-end, să reia alimentarea cu gaze naturale la consumatorii afectați, imediat ce defecțiunile din instalațiile de utilizare sunt remediate de către aceștia, cu firme autorizate de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) și este asigurată funcționarea în condiții de siguranță. Dacă situația o va cere, numărul de echipe va fi suplimentat imediat.

Reamintim că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, instalaţia interioară de gaz este proprietatea consumatorilor/asociaţiei de proprietari şi aceştia sunt responsabili de întreţinerea şi exploatarea acestor instalații în condiţii de siguranţă.

Firmele autorizate de către ANRE pentru astfel de lucrări se regăsesc pe situ-ul ANRE la adresa https://portal.anre.ro/PublicLists/AtestatGN, consumatorii putând alege oricare din aceste firme, chiar și din alte județe.

Înţelegem şi regretăm disconfortul dar această măsură este obligatorie şi necesară pentru a preveni producerea unui eveniment cu urmări nedorite, siguranța consumatorilor fiind prioritară.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Dispeceratul funcționează non-stop, de luni până duminică.

Delgaz Grid

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!