Minciunile îndrugate de social-democrații hunedoreni ies la iveală. Vânzarea de iluzii cetățenilor acestui județ este un mod de lucru, care însă, după cum arată chiar documentele propriului lor Guvern, se întorc împotriva lor!
Zeci de mii de locuitori ai Văii Jiului au fost păcăliți de camarila pesedistă, care a promis că drumul spre Herculane va fi modernizat pe baza unor semnături.

Nimic mai fals!
Promisiunile celor de la PSD Hunedoara se dărâmă precum piesele de domino. După ce continuarea lucrărilor la drumul spre Herculane nu a fost cuprinsă în bugetul de stat pentru anul acesta, acum, reprezentanții Ministerului Transporturilor vin și scot la lumină minciunile îndrugate de social-democrații hunedoreni.
Drumul spre Herculane va fi declasificat și trecut în proprietatea unității administrativ-teritoriale căreia i-a aparținut.
Armata de parlamentari ai PSD Hunedoara, între care chiar un ministru, nu a reușit să își convingă nici măcar propriul Guvern de necesitatea continuării lucrărilor la acest drum!
Grobianismul social-democraților hunedoreni nu mai are limite! Valea Jiului și hunedorenii nu sunt bătaia de joc a unor oameni care nu au nicio strategie, ci au doar dorința de a-și construi imperii în jurul propriilor interese!

Deputat LUCIAN HEIUȘ,
Președinte PNL Hunedoara

Răspuns la “COMUNICAT DE PRESĂ. Deputatul Lucian Heiuș: „PSD Hunedoara i-a mințit cu nerușinare pe locuitorii Văii Jiului”

1. Valea Jiului