Citadela Festival la Cetatea Deva

În perioada 27-29 iulie, monumentul istoric Cetatea Deva se va trasforma într-un loc de întâlnire a unor artiști de top ai muzicii electronice naționale și internaționale, dar și într-un spațiu de expunere a artei contemporane, a artizanilor locali și un loc unde festivalierii își vor putea descoperi pasiunea cu ajutorul atelierelor de creație

Pe scenă vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături ce artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate.

TEB Stege Full Lineup: Roman Flügel,Hector, Cesar Merveille, Amorf [LIVE], Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, VincentIulian, Sepp Teo b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf, Mi Pa

Vor fi patru workshop-uri:

• The Aspiring DJ: Mahony și DJ High Way vor împărtăși din cunoștințele lor în cadrul artelierului de DJ (sâmbătă de la ora 17.00, vă puteți înregistra pe gl/SQo9Kn);
  • The Creative Hub: cei care doresc să învețe photoshop sunt invitați la cursul susținut de ARTholic (sâmbătă de la ora 19.00, vă puteți înregistra pe gl/ULnUDq);
  • The Zen Corner: sesiuni de yoga ( vineri de la ora 21.00 și două cursuri sâmbătă, de la ora 9.00 și de la ora 21.00, vă puteți înregistra pe gl/wSynjC);
  • The Marksman: vineri de la ora 17.00 și sâmbătă toata ziua veți avea ocazia să învățați să trageți cu arcul, nu e nevoie de înregistrare.

Artele vizuale vor pune stăpânire pe cetate în timpul zilei, iar sculptorii și pictorii o vor transforma într-o galerie de artă modernă!

TAG

7 + opt =

Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice