Cetatea Devei la Târgul de Turism

Cetatea medievală a Devei ocupă prim-planul atracţiilor turistice din judeţ la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, care a debutat joi, 16 noiembrie 2017, la Complexul Expoziţional “Romexpo”, din Capitală. Fortăreaţa construită în secolul al XIII-lea este promovată alături de Complexul acvatic “Aqualand”, dar şi de alte obiective turistice care au atras sute de vizitatori la standul judeţului Hunedoara, situat în Pavilionul C3 al “Romexpo”.

Cetatea Deva este promovată într-un mod inedit de cavalerii Gărzii, iar hărţile, broşurile, pliantele, flyerele şi proiecţiile filmelor de prezentare a fortului medieval sunt puse la dispoziţia tuturor celor care doresc să afle povestea monumentului.

“Ne-am bucurat de prezenţa a sute de vizitatori, dar şi a unor touroperatori importanţi. Chiar din prima zi, standul nostru a primit aprecieri din partea mai multor ambasadori şi secretari de stat în Ministerul Turismului, dar şi a omului care a făcut istorie în gimnastica din România, Octavian Belu. Primăria Municipiului Deva este prezentă la TTR cu o ofertă interesantă – Cetatea, Complexul “Aqualand” şi un circuit turistic de şase zile, care include cele mai importante obiective din judeţ. Cavalerii din Garda Cetăţii au impresionat vizitatorii. Au făcut turul întregului târg, au dat onorul standurilor prezente la eveniment şi au oferit materiale promoționale inclusiv reprezentanţilor unor consilii judeţene din ţară”, a explicat directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu, care reprezintă Municipiul Deva la evenimentul de la ”Romexpo”, alături de Adriana Rovinaru, directorul adjunct al S.P.A.C.

Până duminică, la Complexul Expozițional “Romexpo” sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori. Târgul de Turism al României se află la cea de-a 38-a ediţie. La eveniment îşi promovează ofertele aproape 200 de expozanţi din România, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Ucraina, Italia, Spania, Austria, Polonia şi Israel.

Primăria Deva

TAG

10 + unsprezece =

Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”