Centrul Cultural din Deva. Expoziţie de pictură Daniela Botaș

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva invită iubitorii de artă plastică, luni, 2 decembrie 2019, la ora 17:00, în holul principal al Centrului Cultural, la vernisajul primei expoziții de pictură semnată de Daniela Botaș.

 

 

Pe simeze își vor găsi locul aproximativ 40 de lucrări, ulei și acrilic pe pânză, de diverse dimensiuni.  Potrivit artistei, majoritatea exponatelor sunt reproduceri ale unor lucrări celebre – peisaje de toamnă și iarnă, cărora autoarea le aduce totuși și o notă proprie, reamintind de puterea pe care o au imaginaţia și creativitatea.

De profesie psiholog, deveanca Daniela Botaș cochetează cu pictura din adolescență. La 17 ani, a primit de la tatăl său un set de culori pentru pictură în ulei, iar acest dar i-a marcat debutul în exprimarea artistică. După o pauză de 25 de ani, s-a reîntors în fața șevaletului. Expoziția poate vizitată până duminică, 8 decembrie 2019. Intrarea la eveniment este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători