Carmen Hărău, senator: “Să fim solidari, să trăim și să fim sănătoși!”

Atunci când trecem prin perioade periculoase ca aceasta pe care o traversăm acum, devenim și mai conștienți că nu avem nimic mai prețios pe lume, decât familiile noastre, pe cei dragi ai noștri, sănătatea lor și a noastră.Spre ei se îndreaptă emoțiile noastre,gândurile noastre, dorințele noastre cele mai fierbinți.

Pentru ei, pentru noi, pentru ca pericolul generat de virusul Covid-19 să treacă mai ușor, trebuie să ne comportăm responsabil și să facem disciplinat și fără panică, tot ceea ce ne cer autoritățile! Una dintre măsurile destul de neplăcute, care depinde de responsabilitatea fiecăruia, este autoizolarea la domiciliu și carantina, pentru aceia care au un cât de mic risc de contagiozitate. Autoizolați-vă! Faceți acest gest de umanitate și nu vă transformați în bombe epidemiologice plimbătoare! Cum poate cineva să trăiască cu gândul că din cauza lui mor oameni?!

Solidaritatea între oameni nu se legiferează, nu se poate impune, nu este nici măcar o materie in programele școlare! Ea se referă la grija față de cei din jur, nu doar la grija față de propria familie. Devine din ce în ce mai clar faptul că egoismul și nepăsarea cuiva se pot întoarce nefast chiar împotriva lui și a celor dragi ai lui.

Așadar, vă chem să fim solidari! Să fim conștienți că, indifferent că trăim în țară, sau în afara granițelor, facem parte din aceeași familie, națiunea română, și din aceeași mare familie, populația Terrei, și ne suntem datori unii altora grijă și dragoste! Este foarte important să avem încredere unul în celălalt, în autorități și în Dumnezeu!

Urmând, fără panică, instrucțiunile primite, limitând deplasările în spații aglomerate, fiind foarte atenți la igiena personală și a locului în care trăim, informându-ne doar din surse autorizate, vom depăși cu bine pandemia, vom trăi și vom fi sănătoși.

Carmen Hărău, senator PNL

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19