Carmen Hărău, senator: “Să fim solidari, să trăim și să fim sănătoși!”

Atunci când trecem prin perioade periculoase ca aceasta pe care o traversăm acum, devenim și mai conștienți că nu avem nimic mai prețios pe lume, decât familiile noastre, pe cei dragi ai noștri, sănătatea lor și a noastră.Spre ei se îndreaptă emoțiile noastre,gândurile noastre, dorințele noastre cele mai fierbinți.

Pentru ei, pentru noi, pentru ca pericolul generat de virusul Covid-19 să treacă mai ușor, trebuie să ne comportăm responsabil și să facem disciplinat și fără panică, tot ceea ce ne cer autoritățile! Una dintre măsurile destul de neplăcute, care depinde de responsabilitatea fiecăruia, este autoizolarea la domiciliu și carantina, pentru aceia care au un cât de mic risc de contagiozitate. Autoizolați-vă! Faceți acest gest de umanitate și nu vă transformați în bombe epidemiologice plimbătoare! Cum poate cineva să trăiască cu gândul că din cauza lui mor oameni?!

Solidaritatea între oameni nu se legiferează, nu se poate impune, nu este nici măcar o materie in programele școlare! Ea se referă la grija față de cei din jur, nu doar la grija față de propria familie. Devine din ce în ce mai clar faptul că egoismul și nepăsarea cuiva se pot întoarce nefast chiar împotriva lui și a celor dragi ai lui.

Așadar, vă chem să fim solidari! Să fim conștienți că, indifferent că trăim în țară, sau în afara granițelor, facem parte din aceeași familie, națiunea română, și din aceeași mare familie, populația Terrei, și ne suntem datori unii altora grijă și dragoste! Este foarte important să avem încredere unul în celălalt, în autorități și în Dumnezeu!

Urmând, fără panică, instrucțiunile primite, limitând deplasările în spații aglomerate, fiind foarte atenți la igiena personală și a locului în care trăim, informându-ne doar din surse autorizate, vom depăși cu bine pandemia, vom trăi și vom fi sănătoși.

Carmen Hărău, senator PNL

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara