Carmen Hărău, senator PNL: „Așa nu se mai poate!”

Susținerea lui Teodor Meleșcanu, ca Președinte al Senatului de către PSD, dovedește, o dată mai mult,  lipsa de respect a Vioricăi Dăncilă și a subordonaților ei pentru instituțiile statului român.

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a fost remaniat ca necorespunzător exact de către doamna Dăncilă,  după dezastrul scrutinului din diaspora. Așadar, după ce a recunoscut că este incompetent, doamna Dăncilă îl propune pe Meleșcanu președinte  la Senat! Cu alte cuvinte, orice incompetent este bun de susținut pentru orice funcție, dacă are însușiri de trădător și este slugă supusă a camarilei pesediste marca “Dragnea’!

Cât despre Meleșcanu, el a făcut un gest lipsit de orice etică, și nu poți să nu te întrebi de unde au apărut și cum de s-au menținut în funcții importante în stat, astfel de personaje?! Din cauza lui și a PSD, ALDE riscă să rămână fără grup parlamentar la Senat.  Mai mult decât atât, trădat din interior pentru niște avantaje de conjunctură, ALDE apare ca o armată de strânsură tocmai bună de a fi “ronțăită” de la un capăt de către Dăncilă, și de la celălalt capăt de către Ponta. Ar fi trist și jenant pentru ei un astfel de sfârșit, și le-ar da o lecție dură și meritată despre faptul că în viață, nu poți merge, și “călare” și “pe jos”, și că trădătorii de către trădători sunt, de regulă, decimați!

PSD a dovedit întotdeauna când a avut puterea că ar face orice și este în stare să plătească orice preț, să păstreze controlul instituțiilor. Acum sunt disperați și chiar nu se mai dau în lături de la nimic: amenințări, promisiuni, negocieri pe sub masă, menite să achiziționeze parlamentari “la bucată”.

PNL, cel mai puternic partid al opoziției, pledează pentru susținerea candidatului nostru de către toate partidele de opoziție în funcția de Președinte al Senatului, aceasta fiind unica soluție pentru a pune, practic,  în acord, structura de conducere a acestei camere cu realitatea unei noi majorități politice.

Sigur că negociem și noi, dar fără șantaj și fără înțelegeri oculte!

Iar nivelul subteran la care au dus PSD-ALDE calitatea clasei politice este revoltător pentru orice om onest din România. Țara este ținută prizonieră într-o plasă țesută din incompetență, prostie și corupție! Nu se mai poate să-i mai tolerăm pe actualii deținători ai puterii, căci cu ei în fruntea țării ne sinucidem din punct de vedere economic, social și moral!

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL

13 − doi =

Ce au decis magistrații în dosarul „matriței din Sarmizegetusa Regia”. Soluția dată la cererea de recompensă depusă de o tânără         Consiliul Județean Hunedoara va susține salariile paramedicilor Asociației Salvital – SMURD         BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei