Carmen Hărău, senator PNL: „Așa nu se mai poate!”

103

Susținerea lui Teodor Meleșcanu, ca Președinte al Senatului de către PSD, dovedește, o dată mai mult,  lipsa de respect a Vioricăi Dăncilă și a subordonaților ei pentru instituțiile statului român.

 

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a fost remaniat ca necorespunzător exact de către doamna Dăncilă,  după dezastrul scrutinului din diaspora. Așadar, după ce a recunoscut că este incompetent, doamna Dăncilă îl propune pe Meleșcanu președinte  la Senat! Cu alte cuvinte, orice incompetent este bun de susținut pentru orice funcție, dacă are însușiri de trădător și este slugă supusă a camarilei pesediste marca “Dragnea’!

 

Cât despre Meleșcanu, el a făcut un gest lipsit de orice etică, și nu poți să nu te întrebi de unde au apărut și cum de s-au menținut în funcții importante în stat, astfel de personaje?! Din cauza lui și a PSD, ALDE riscă să rămână fără grup parlamentar la Senat.  Mai mult decât atât, trădat din interior pentru niște avantaje de conjunctură, ALDE apare ca o armată de strânsură tocmai bună de a fi “ronțăită” de la un capăt de către Dăncilă, și de la celălalt capăt de către Ponta. Ar fi trist și jenant pentru ei un astfel de sfârșit, și le-ar da o lecție dură și meritată despre faptul că în viață, nu poți merge, și “călare” și “pe jos”, și că trădătorii de către trădători sunt, de regulă, decimați!

 

PSD a dovedit întotdeauna când a avut puterea că ar face orice și este în stare să plătească orice preț, să păstreze controlul instituțiilor. Acum sunt disperați și chiar nu se mai dau în lături de la nimic: amenințări, promisiuni, negocieri pe sub masă, menite să achiziționeze parlamentari “la bucată”.

 

PNL, cel mai puternic partid al opoziției, pledează pentru susținerea candidatului nostru de către toate partidele de opoziție în funcția de Președinte al Senatului, aceasta fiind unica soluție pentru a pune, practic,  în acord, structura de conducere a acestei camere cu realitatea unei noi majorități politice.

Sigur că negociem și noi, dar fără șantaj și fără înțelegeri oculte!

 

Iar nivelul subteran la care au dus PSD-ALDE calitatea clasei politice este revoltător pentru orice om onest din România. Țara este ținută prizonieră într-o plasă țesută din incompetență, prostie și corupție! Nu se mai poate să-i mai tolerăm pe actualii deținători ai puterii, căci cu ei în fruntea țării ne sinucidem din punct de vedere economic, social și moral!

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *