Carmen Hărău: PNL vrea alegeri anticipate!

Senatorul PNL Carmen HĂRĂU taxează atitudinea duplicitară a parlamentarilor PSD care, pe finalul anului, blochează anularea pensiilor speciale, blochează alegerile locale în două tururi, blochează pensionarea anticipată a persoanelor din zonele cu risc uriaș pentru sănătate și care s-au trezit dintr-o dată să susțină măsuri de creștere a unor venituri, deși știu ce prăpăd au lăsat în buget și cât de mult le-au le-au blocat în ultimii ani:
„PSD nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată! Singurul obiectiv al acestui partid este să înșele oamenii cu diverse promisiuni fără acoperire, în timp ce ei își aranjează jocurile în Parlament, astfel încât atât alegerile locale, cât și cele parlamentare de anul viitor să fie doar o formalitate cu final cunoscut. Au promis că vor susține eliminarea pensiilor nedrepte sociale și au mințit. Au promis că vor scoate de la sertar proiectul inițiat de mine care prevede reducerea vârstei de pensionare pentru familiile de mineri și pentru alți angajați din zonele puternic poluate și au mințit! Au blocat cu toată forța alegerile locale în două tururi, știind că această măsură va conduce la debaronizarea României și la curățirea țării de PSD.
Pe cei din PSD i-a apucat, însă, o hărnicie ipocrită promovând în ultimele zile din an propuneri de creșteri de venituri, de alocații și de alte drepturi sociale, adică exact acele măsuri împotriva cărora ei au votat împotrivă în ultimii 3 ani. Cum putem să credem că România va progresa vreodată în aceste condiții.
PSD conduce în continuare Parlamentul și România și o face cu totul împotriva intereselor noastre naționale. Dacă vom mai continua încă un an cu acest Parlament dominat de PSD, România și românii vor pierde și mai multe oportunități și mai multe șanse de dezvoltare. De aceea, cred cu putere că dorința românilor de a avea alegeri anticipate cât mai rapid, chiar în primăvara anului 2020, trebuie să fie obiectivul nostru, al tuturor celor care apărăm interesele țării.”

Eleonora-Carmen HĂRĂU
Senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Carmen Hărău: PNL vrea alegeri anticipate!

  1. Nicolae

    1 ) Toata doctrina PNL este jos PSD , neintelegand ca sunt la guvernare . 2) Pentru ce a reusit PNL in doua luni , guvernului Ciolos i-au trebuit 6 luni ! 🙂 3) Pentru ca la asemenea comportament (vezi Vanatoru sau Arafat ) procentele scad , se vor anticipate spre a se mai salva ceva din procente ,pana nu se trezeste PSD-ul din ameteala cronica ! 🙂 (Ar fi bine ca postarea comentariilor “incomode” sa se faca in timp util , nu dupa ce stirea e uitata . Multumesc )

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani