Carmen Hărău: PNL vrea alegeri anticipate!

Senatorul PNL Carmen HĂRĂU taxează atitudinea duplicitară a parlamentarilor PSD care, pe finalul anului, blochează anularea pensiilor speciale, blochează alegerile locale în două tururi, blochează pensionarea anticipată a persoanelor din zonele cu risc uriaș pentru sănătate și care s-au trezit dintr-o dată să susțină măsuri de creștere a unor venituri, deși știu ce prăpăd au lăsat în buget și cât de mult le-au le-au blocat în ultimii ani:
„PSD nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată! Singurul obiectiv al acestui partid este să înșele oamenii cu diverse promisiuni fără acoperire, în timp ce ei își aranjează jocurile în Parlament, astfel încât atât alegerile locale, cât și cele parlamentare de anul viitor să fie doar o formalitate cu final cunoscut. Au promis că vor susține eliminarea pensiilor nedrepte sociale și au mințit. Au promis că vor scoate de la sertar proiectul inițiat de mine care prevede reducerea vârstei de pensionare pentru familiile de mineri și pentru alți angajați din zonele puternic poluate și au mințit! Au blocat cu toată forța alegerile locale în două tururi, știind că această măsură va conduce la debaronizarea României și la curățirea țării de PSD.
Pe cei din PSD i-a apucat, însă, o hărnicie ipocrită promovând în ultimele zile din an propuneri de creșteri de venituri, de alocații și de alte drepturi sociale, adică exact acele măsuri împotriva cărora ei au votat împotrivă în ultimii 3 ani. Cum putem să credem că România va progresa vreodată în aceste condiții.
PSD conduce în continuare Parlamentul și România și o face cu totul împotriva intereselor noastre naționale. Dacă vom mai continua încă un an cu acest Parlament dominat de PSD, România și românii vor pierde și mai multe oportunități și mai multe șanse de dezvoltare. De aceea, cred cu putere că dorința românilor de a avea alegeri anticipate cât mai rapid, chiar în primăvara anului 2020, trebuie să fie obiectivul nostru, al tuturor celor care apărăm interesele țării.”

Eleonora-Carmen HĂRĂU
Senator PNL

Răspuns la “Carmen Hărău: PNL vrea alegeri anticipate!

1. Nicolae

1 ) Toata doctrina PNL este jos PSD , neintelegand ca sunt la guvernare . 2) Pentru ce a reusit PNL in doua luni , guvernului Ciolos i-au trebuit 6 luni ! 🙂 3) Pentru ca la asemenea comportament (vezi Vanatoru sau Arafat ) procentele scad , se vor anticipate spre a se mai salva ceva din procente ,pana nu se trezeste PSD-ul din ameteala cronica ! 🙂 (Ar fi bine ca postarea comentariilor “incomode” sa se faca in timp util , nu dupa ce stirea e uitata . Multumesc )

Răspuns

Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”