Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!

Senatorul PNL Carmen HĂRĂU îl felicită pe Ludovic Orban care se ține de promisiune și prima ordonanță a noului guvern este legată de rezolvarea problemelor minerilor din Valea Jiului, abandonați și umiliți de PSD:

„Personal, țin să-i mulțumesc lui Ludovic Orban pentru că primul act al noului guvern este o ordonanță de urgență pentru aplicarea unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A. şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A.. Ce altă dovadă mai clară de normalitate mai poate da acest guvern, când el își începe activitatea exact cu cea mai stringentă problemă din zona mineritului. Sute de mineri au stat cu sufletul la gură, în bezna subteranului, iar acum pot respira ușurați pentru că Guvernul a luat o decizie justă pentru ei și familiile lor!

Știind că Ludovic Orban nu doar vorbește, ci se ține de cuvânt, am astăzi toată încrederea că acest guvern va reuși în tot ceea ce și-a propus! Oare cine nu știe sau nu bănuiește pe ce dezastru financiar se așează noul Guvern, după 3 ani de prăpăd PSD-ist? 29 de miliarde de lei lipsesc de la buget numai în primele 10 luni și peste 8 miliarde de lei trebuie să fie trimiși urgent la nivelul administrațiilor locale, pentru a nu se ajunge la situația nepermisă ca primăriile să pună lacătul pe ușă!  Rectificare bugetară pe 2019, bugetul pe anul 2020, repornirea șantierelor de investiții publice, educația, sănătatea, industria și multe altele sunt provocări la care Guvernul Orban trebuie să facă față în numai câteva luni, adică ceea ce PSD a distrus în ani de zile. După ce Guvernul va depăși această perioadă extrem de dificilă, am toată încrederea că prim-ministrul Orban și miniștrii din zona economică vor veni la Hunedoara și, împreună, vom găsi soluții pentru a evita prăbușirea Complexului Energetic Hunedoara și pentru a revitaliza economic această parte de țară.”

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile