Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”

Senatorul PNL Carmen HĂRĂU apreciază că intențiile prim-ministrului Viorica Dăncilă de a modifica Programul de guvernare în baza căruia a primit învestitura în anul 2018 înfrânge spiritul Constituției și plasează Guvernul în afara oricărei legitimități politice și electorale:

„Doamna Dăncilă a ajuns în sfârșit la concluzia că România are cel mai stufos și mai costisitor guvern din Uniunea Europeană și ar vrea, deocamdată declarativ, să îl restructureze. Eu spun de peste 2 ani și jumătate că un guvern cu 28 de miniștri nu găsești nici în statele slab dezvoltate și că o asemenea cohortă de miniștri nu a adus niciun beneficiu României. Dimpotrivă, românii au plătit cu vârf și îndesat puhoiul de secretari de stat și funcționari, generat de un guvern mai mare  de două ori decât Guvernul Germaniei.

Ca să-i mai păcălească încă o dată pe cetățeni, doamna Dăncilă ne amenință că va modifica și programul fantezist de guvernare, cu care ei, cei din PSD, i-au înșelat pe alegători în timpul alegerilor din 2016. Mai pe românește, doamna prim-ministru se dezice de promisiunile mincinoase din acest program înșelător și vrea să mai dreagă rușinea PSD, tăind, pe-aici, pe colo, din acele promisiuni care nu pot fi puse în practică. Ceea ce nu vrea să înțeleagă PSD este faptul că ei au ajuns să guverneze în baza acelui program, iar abandonarea lui de drept înseamnă pierderea totală a legitimității de a mai guverna! Înseamnă pierderea legitimității acordate de alegători care i-au votat pentru acele promisiuni, dar și pierderea legitimității politice parlamentare, deoarece, domnia sa a fost învestită împreună cu acel program de guvernare! Dacă cei din PSD mai au o urmă de demnitate și onestitate, atunci ar trebui să meargă în fața oamenilor și să recunoască faptul că au mințit în 2016 că vor construi nu știu câte sute de Km de autostradă, că vor construi 2500 de școli și grădinițe noi, că vor face din bani europeni 8 spitale regionale, aeroporturi, căi ferate, poduri, infrastructuri de turism și multe alte promisiuni sfidătoare.

PSD ar trebui să renunțe să mai stea cu orice preț la guvernare, făcând atât de mult rău țării, pentru că fiecare zi care mai trece cu acest guvern înseamnă oportunități pierdute de România.”

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”