Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”

Senatorul PNL Carmen HĂRĂU apreciază că intențiile prim-ministrului Viorica Dăncilă de a modifica Programul de guvernare în baza căruia a primit învestitura în anul 2018 înfrânge spiritul Constituției și plasează Guvernul în afara oricărei legitimități politice și electorale:

„Doamna Dăncilă a ajuns în sfârșit la concluzia că România are cel mai stufos și mai costisitor guvern din Uniunea Europeană și ar vrea, deocamdată declarativ, să îl restructureze. Eu spun de peste 2 ani și jumătate că un guvern cu 28 de miniștri nu găsești nici în statele slab dezvoltate și că o asemenea cohortă de miniștri nu a adus niciun beneficiu României. Dimpotrivă, românii au plătit cu vârf și îndesat puhoiul de secretari de stat și funcționari, generat de un guvern mai mare  de două ori decât Guvernul Germaniei.

Ca să-i mai păcălească încă o dată pe cetățeni, doamna Dăncilă ne amenință că va modifica și programul fantezist de guvernare, cu care ei, cei din PSD, i-au înșelat pe alegători în timpul alegerilor din 2016. Mai pe românește, doamna prim-ministru se dezice de promisiunile mincinoase din acest program înșelător și vrea să mai dreagă rușinea PSD, tăind, pe-aici, pe colo, din acele promisiuni care nu pot fi puse în practică. Ceea ce nu vrea să înțeleagă PSD este faptul că ei au ajuns să guverneze în baza acelui program, iar abandonarea lui de drept înseamnă pierderea totală a legitimității de a mai guverna! Înseamnă pierderea legitimității acordate de alegători care i-au votat pentru acele promisiuni, dar și pierderea legitimității politice parlamentare, deoarece, domnia sa a fost învestită împreună cu acel program de guvernare! Dacă cei din PSD mai au o urmă de demnitate și onestitate, atunci ar trebui să meargă în fața oamenilor și să recunoască faptul că au mințit în 2016 că vor construi nu știu câte sute de Km de autostradă, că vor construi 2500 de școli și grădinițe noi, că vor face din bani europeni 8 spitale regionale, aeroporturi, căi ferate, poduri, infrastructuri de turism și multe alte promisiuni sfidătoare.

PSD ar trebui să renunțe să mai stea cu orice preț la guvernare, făcând atât de mult rău țării, pentru că fiecare zi care mai trece cu acest guvern înseamnă oportunități pierdute de România.”

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților