Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”

Duminică, 10 noiembrie, cetățenii românii au demonstrat tuturor politicienilor angajamentul lor total față de valorile democratice, față de parcursul european al țării și față de principiile bunei guvernări, pe care toți le așteaptă puse în practică cât mai rapid.  S-a dat astfel startul resetării statului român, s-au pus bazele construirii unei țări normale, care să aducă modernizare, dezvoltare, bunăstare, siguranță și echilibru!

Normalitatea înseamă un trai decent pentru părinți și bunici, înseamnă familii prospere cu mulții copii care merg la școală, care nu stau sub presiunea lipsurilor materiale, înseamnă angajați satisfăcuți de câștigurile lor salariale, înseamnă agenți economici prosperi care construiesc cu pricepere o economie solidă. Normalitatea înseamnă integritate pentru politicieni, pentru funcționari și pentru toți cei care oferă servicii publice și sunt plătiți din bani publici.

O țară normală este aceea în care copiii visează, de la vârste fragede, să-și construiască un viitor la ei acasă, nu departe de ea! O Românie normală înseamnă un președinte așa cum am avut în ultimii cinci ani, respectat în țară și în afara ei, înseamnă un parlament curat și un guvern de profesioniști, responsabil pentru toate acțiunile sale.

Partidul Național Liberal și-a asumat cu toată forța să ducă România către normalitatea mult așteptată:

 

– Am început acest proces încă din luna mai, atunci când am reușit să trimitem în Parlamentul European cea mai profesionistă echipă, pentru a ne asigura cea mai bună reprezentare la nivelul Uniunii Europene.

 

-Am continuat punând capăt celei mai mari minciuni din perioada post-decembristă, prin depunerea și adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

 

-Am construit o majoritate parlamentară pentru învestirea unui guvern suplu, european, condus de Ludovic Orban.

 

Fără îndoială, victoria categorică obținută de candidatul PNL la alegerile prezindețiale, domnul Klaus Iohannis, ne dă cea mai mare speranță că, în data de 24 noiembrie, România va avea un președinte care să ne îndrepte cu toată forța pe drumul Euro-Atlantic. Anul viitor avem dificila sarcină de a curăța administrațiile publice locale de acei aleși locali care nu au adus nicio picătură de dezvoltare și prosperitate în comunitățile pe care le-au condus. Avem șansa de a generaliza succesul primăriilor liberale de la Cluj, Alba Iulia, Oradea, Deva, Suceava, în toate localitățile din România.

Prezența masivă la vot a românilor din afara frontierelor țării ne arată că, deși sunt plecați, inima lor a rămas acasă și le pasă încotro merge țara lor. Milioane de români  așteapă normalitate în țară și văd, în acest lucru, cel mai important semnal pentru a se întoarce, ei și familiile lor, acasă, în România.

Noi toți știm, de acum, că lupta cu politica nocivă și agresivă dusă de PSD este foarte dură, mai ales  la nivel individual, căci acest tip de politicieni nu se dau în lături de la nimic! Nicio metodă de acțiune nu li se pare prea josnică. Dar este o adevărată onoare ca, indiferent de sacrificii, să faci parte din echipa onestă a celor care se află acum pe frontul luptei împotriva PSD! Chiar dacă pe parcursul istoriei post-decembriste, PSD a încercat de multe ori să deraieze România de la parcursul ei normal, ori de câte ori au făcut-o, românii s-au mobilizat și și-au impus decizia!

 Senator PNL – Eleonora-Carmen HĂRĂU

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață