Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva

Și în acest an, odată cu apropierea minunatei sărbători a Crăciunului, gândul nostru se îndreaptă și spre cei mai tineri prieteni ai noștri. Moș Crăciun va fi darnic cu copiii care iubesc cărțile, iubesc lectura și care vor să facă cunoștință cu lumea eroilor din paginile cărților. Crăciunul este o sărbătoare a darurilor făcute din toată inima, cu dragoste și prețuire, iar copiii se vor bucura din plin de darurile oferite de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

Așa cum am făcut-o și în anii trecuți, iar ecoul a fost extrem de favorabil, și cu prilejul Crăciunului din acest an vom dărui cărți celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă. Moș Crăciun le va oferi, cu generozitate, cărți noi, de la importante și îndrăgite edituri din țară. Astfel, începând cu data de 9 decembrie și până în data de 21 decembrie, Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va întâmpina micii prieteni care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, pe care o dăruim cu tot dragul. În felul acesta, copiii vor afla că o carte reprezintă unul dintre cele mai de preț daruri, o carte este o invitație la lectură, la o călătorie în lumea poveștilor, a istoriei, a științei, a cunoașterii umane în general. Și în acest an, Biblioteca a ales cu grijă și afecțiune cărțile, astfel încât ele să fie cât mai potrivite vârstei, să fie cu adevărat utile celor care le vor primi în dar.

Am dat viață acestei inițiative cu dorința de a sădi în inimile copiilor dragostea față de carte, față de citit, de a-i face să vină la bibliotecă, să-și formeze o deprindere din a păși în instituția noastră, în lumea cărților.

Demersul nostru n-ar fi fost posibil fără sprijinul generos și entuziast al editurilor din țară și din județ care ne sunt partenere în proiectele noastre culturale, edituri care au înțeles din start importanța acestei atât de frumoase inițiative.

Mulțumim editurilor: Arco Iris, Grupul Editorial Art, Astro, Carminis, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Emia, Nemira, Nomina, RAO, Tehno-Art, Univers, Univers Enciclopedic Books, Usborne și Zorio.

Copiii din Deva, copiii din județul Hunedoara sunt așteptați la Bibliotecă, unde vor primi din partea lui Moș Crăciun cărți frumoase și utile.

Ioan Sebastian Bara

5 × 1 =

Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara         International Caviar Corporation SA – CONVOCARE AGOA         A murit Gheorghe Bercea, pedagog și muzician din Deva         O tânără din Deva, care trebuia să rămână în izolare, a fost amendată cu 5.000 de lei         Spitalul județean va prelua pacienți cu coronavirus         Secția Pneomologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost închisă pentru dezinfecție de înalt nivel         Medicul legist Dan Mărculescu a murit         Județul Hunedoara primește echipamente medicale și dezinfectanți din Coreea de Sud         Două noi cazuri de coronavirus la spitalul județean din Deva         123 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în România